Author Topic: Mach3 2010  (Read 64140 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ya-Nvr-No

  • Active Member
  • Posts: 971
    • View Profile
    • Ya-Nvr-No
Re: Mach3 2010
« Reply #30 on: August 10, 2011, 09:21:44 AM »
ftp://anonymous:guest@machsupport.com/Mach/Mach3Version3.042.040.exe

remove the http:// from the link
for some reason it gets added on.
« Last Edit: August 10, 2011, 09:23:17 AM by Ya-Nvr-No »

Offline Master of nun

  • Active Member
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Mach3 2010
« Reply #31 on: August 10, 2011, 09:25:39 AM »
Hmmm

The manual is has dog eared pages allready!

I have homed and zeroed the z axis at the top of its travel......wait a second



back from the workshop....silly me, wasn't using machine coorinates, so had +300 instead of-300.
Thats that little problem solved!


Thanks for that Ya-Nvr-No

Thanks Gerry.



Liam

Offline Master of nun

  • Active Member
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Mach3 2010
« Reply #32 on: August 11, 2011, 02:39:37 AM »
I'm pretty sure now it was static from my vacuum holdown releasing back through my sensing input.....something else to sort out.

Thanks for the advice


Liam

Offline ewidance

  • Active Member
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: Mach3 2010
« Reply #33 on: February 25, 2012, 04:10:08 PM »
Hi all,

After buying, installing, and setting up this excellent screenset, i worked with it. Really useful. I had to modify my machine (a BORCH 9060 from CNCDIY) to add optical hming switch, but it was newsworthy in. Changing tools is now easy.. and it's more clear for an old EMC2 user with that screen disposition. I'm loving it.

But... i'm french and would like to have it translated. I started to work on it, and with the help of Gerry (for giving me PSD files) french screenset and frech documentation is almost finished. Just to do the installer.

Any comments?

Offline ewidance

  • Active Member
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: Mach3 2010
« Reply #34 on: February 25, 2012, 04:12:16 PM »
Some more screens ...

Offline ewidance

  • Active Member
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: Mach3 2010
« Reply #35 on: February 25, 2012, 04:12:54 PM »
ANd the latest one : the excellent probing assistant.

Offline Len-Tikular

  • Active Member
  • Posts: 147
    • View Profile
Re: Mach3 2010
« Reply #36 on: November 04, 2012, 06:21:00 AM »
Great work I am loving it :)
Hi Geri,
I'd like to try your Mach3 2010. If I dont like can I revert to my original or will I need to do a re-install ?

George

Offline ger21

  • Global Moderator
  • *
  • Posts: 6,127
    • View Profile
    • The CNC Woodworker
Re: Mach3 2010
« Reply #37 on: November 04, 2012, 07:07:04 AM »
To revert back to the stock screen you just need to go to the View menu and choose load screens, and load the stock screen, 1024.set

The only thing that get's changed is the M6 macros. If you do tool changes, back up the originals and replace them when switching back.
Gerry

2010 Screenset
http://www.thecncwoodworker.com/2010.html

JointCAM Dovetail and Box Joint software
http://www.g-forcecnc.com/jointcam.html

Offline woodspinner

  • Active Member
  • Posts: 100
    • View Profile
Re: Mach3 2010
« Reply #38 on: November 04, 2012, 02:05:28 PM »
I'm loving your screenset and have decided to splurge on it, but, I'm having trouble with the paypal link on your sales page, I put in my personal info and it goes to "loading" with the round wait thingy but never finishes loading I guess. dont know if its a paypal problem or what.

John

Offline ger21

  • Global Moderator
  • *
  • Posts: 6,127
    • View Profile
    • The CNC Woodworker
Re: Mach3 2010
« Reply #39 on: November 04, 2012, 02:07:45 PM »
It might be on your end as it's worked for 2 other people in the last hour. ?? Try again in a little while maybe??
Gerry

2010 Screenset
http://www.thecncwoodworker.com/2010.html

JointCAM Dovetail and Box Joint software
http://www.g-forcecnc.com/jointcam.html