Hello Guest it is May 25, 2019, 04:05:49 PM

Author Topic: The Display screen doesn't display the item being cut  (Read 2209 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

The Display screen doesn't display the item being cut
« on: April 16, 2010, 11:52:25 PM »
For some time now the display screen (blue screen in upper right side of the standard Mach3 screen) in any of the views does not display the cut outline nor do the X/Y reference lines move.

What have I done to cause this, I'm sure it's not a Mach Bug, LOL   ???

Thanks

Hager
Mr. Chips
Retired 3M'r

Offline Hood

*
  •  25,819 25,819
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: The Display screen doesn't display the item being cut
« Reply #1 on: April 17, 2010, 02:32:53 AM »
Please attach your xml.

Hood
Re: The Display screen doesn't display the item being cut
« Reply #2 on: April 17, 2010, 02:42:26 AM »
Here you go.

Thanks

Hager
Mr. Chips
Retired 3M'r

Offline Hood

*
  •  25,819 25,819
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: The Display screen doesn't display the item being cut
« Reply #3 on: April 18, 2010, 07:59:58 PM »
Sorry for not getting back, been busy all weekend.
Not managing to download your xml for some reason :(
Look at the Toolpath settings (Config menu then Toolpath) and alter them until you get it to view like you want.
If not shout back and hopefully we can find a resolution.
Hood
Re: The Display screen doesn't display the item being cut
« Reply #4 on: April 19, 2010, 12:39:33 AM »
Thanks Hood,
It's running properly again.
Mr. Chips
Retired 3M'r

Offline Hood

*
  •  25,819 25,819
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: The Display screen doesn't display the item being cut
« Reply #5 on: April 19, 2010, 02:19:03 AM »
:)

Hood