Hello Guest it is November 15, 2019, 03:31:38 AM

Author Topic: Can't get started again.  (Read 2255 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Can't get started again.
« on: March 10, 2010, 07:42:35 AM »
Hello Guys.
I have moved premises, and it involved taking the machine to pieces.
I have missed something out in the reassembly, because I can't get the machine to 'energize'. Normally as Mach3 starts up there is a click from all the steppers, and we have power. I am not getting that, or any lights on the Geckos, although there are one or two on the circuit board. Mach3 and PC seem fine, just not the machine.
What should I look for?

Jim

Offline Hood

*
  •  25,856 25,856
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: Can't get started again.
« Reply #1 on: March 10, 2010, 02:15:09 PM »
Just have to check the wiring and make sure everything is connected properly, maybe also check that the port is seated properly if it is a PCI port you are using.
Hood
Re: Can't get started again.
« Reply #2 on: March 10, 2010, 02:43:03 PM »
Will do
jim
Re: Can't get started again.
« Reply #3 on: March 10, 2010, 07:03:16 PM »
Well.
I looked in the plug ??? and it wasn't that, it was the next wire i looked at. I can't believe it. Spade connector off my copper donut.
How do you guys do it? It's some kind of voodoo isn't it guys? 34 reads, you each send out some kind of vibe...there's the problem solved This forum is the greatest. here's  some back~~~~~~ Jim

Offline Hood

*
  •  25,856 25,856
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: Can't get started again.
« Reply #4 on: March 10, 2010, 07:20:46 PM »
LOL