Hello Guest it is October 19, 2019, 04:01:52 AM

Author Topic: Eureka I've Got Mill  (Read 2363 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Eureka I've Got Mill
« on: January 07, 2006, 07:18:27 PM »
Gentleman good news. I have finally got my startup issues resolved. I can now move and run G code. I ran trials and then ran a sample code string I made when I first tested. I'd like to thank Vmax, for his kind and non judgmental comments and replies. Barker806, for his great assistance to a whet behind the ear nooby. I still want to continue with our plans to get a Local Group together. And all those who have lent a comment or direction. I love this group. Kudos. I am just a greenhorn, I wired everthing backward and upside down. Even my breakout board and power supply are OK. Next thing is to wire up limit switches and I'm good to go for actually cutting chip. Whoopee!!!!!!!! I still have a few positioning questions, but that's another story. Thank you thank you, thank you ;D ;D ;D
« Last Edit: January 07, 2006, 07:20:15 PM by stringkilla »
Re: Eureka I've Got Mill
« Reply #1 on: January 07, 2006, 08:58:35 PM »
GOOD!!!

You are going to be cutting parts in no time  8)

Good job, we knew you could do it.
Fixing problems one post at a time ;)

www.newfangledsolutions.com
www.machsupport.com

Vmax

*
Re: Eureka I've Got Mill
« Reply #2 on: January 07, 2006, 10:00:31 PM »
Way to go String, We knew you could do it, sometimes you just have to stop and go get a burger and fries and really think about it.  (:~)= Terry