Hello Guest it is October 22, 2019, 07:49:50 AM

Author Topic: MPG? handwheel?  (Read 12971 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Hood

*
  •  25,856 25,856
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: MPG? handwheel?
« Reply #30 on: September 25, 2009, 09:04:33 AM »
You trying to set as OEM triggers? if so you dont use Inputs, you need to use OEM Triggers.
Hood

Offline comet

*
  •  315 315
    • View Profile
Re: MPG? handwheel?
« Reply #31 on: September 25, 2009, 09:16:24 AM »
yes they are set up in hotkeys oem trigers.
pins 2&3 are the mpg a&b

Offline comet

*
  •  315 315
    • View Profile
Re: MPG? handwheel?
« Reply #32 on: September 25, 2009, 09:23:01 AM »
Even if I go to automated setting it does not register as a button being pressed when its scanning.

Offline Hood

*
  •  25,856 25,856
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: MPG? handwheel?
« Reply #33 on: September 25, 2009, 09:32:50 AM »
Yes but on the Ports and Pins, Inputs page have you set them up as Input 7, 8, 9 and 10? If yes then that is no use, you need to use OemTrigger 1, 2 3..... 14, 15 etc

Hood

Offline comet

*
  •  315 315
    • View Profile
Re: MPG? handwheel?
« Reply #34 on: September 25, 2009, 09:40:19 AM »
they are set as oem triggers I am not using the 4 input#

Offline Hood

*
  •  25,856 25,856
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: MPG? handwheel?
« Reply #35 on: September 25, 2009, 10:45:34 AM »
Should work then, not looked up the OEM codes but if they are correct it should work.
If you want to attach your xml I will see if I can test when I get home.

Hood

Offline comet

*
  •  315 315
    • View Profile
Re: MPG? handwheel?
« Reply #36 on: September 25, 2009, 11:07:16 AM »
try that cheers

Offline comet

*
  •  315 315
    • View Profile
Re: MPG? handwheel?
« Reply #37 on: September 25, 2009, 12:01:22 PM »
Just to throw some more wierdness in the pot,I have just dropped the xml and the pendant onto another
computer with a second PP and the oposite group of triggers dont work ie 2-9 whereas 10-15 functions do??

Offline Hood

*
  •  25,856 25,856
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: MPG? handwheel?
« Reply #38 on: September 25, 2009, 12:14:19 PM »
Just to throw some more wierdness in the pot,I have just dropped the xml and the pendant onto another
computer with a second PP and the oposite group of triggers dont work ie 2-9 whereas 10-15 functions do??

That is quite possible as your card may not support or be set up for Bi-Directional use. I had one card that could not be set up that way so I just used the motherboards port as Port 2 and used the PCI as Port 1.
 Hood

Offline Hood

*
  •  25,856 25,856
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: MPG? handwheel?
« Reply #39 on: September 25, 2009, 03:11:31 PM »
Afraid I cant find the PCI Parallel port to test :( Had a look through your xml and dont see anything wrong, maybe as a test set your motherboards port as port 2 and see if the signals are seen correctly.
Hood