Hello Guest it is July 08, 2020, 07:32:58 AM

Author Topic: Diagnostics Screen INPUT #6 keeps fashing  (Read 6433 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Diagnostics Screen INPUT #6 keeps fashing
« on: July 17, 2009, 09:56:43 AM »
I have an INPUT #6 LED flashing on my diagnostics screen and I can't figure out what is causing it.  I have been to ports and pins and disabled anything to do with Input #6 and no matter what it sits there flashing.  I don't know what else to do or where to look to turn this off.

Can someone point me to a solution please.

Thanks John

Offline Hood

*
  •  25,846 25,846
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: Diagnostics Screen INPUT #6 keeps fashing
« Reply #1 on: July 19, 2009, 04:34:41 PM »
Please attach your xml.

Hood
Re: Diagnostics Screen INPUT #6 keeps fashing
« Reply #2 on: July 19, 2009, 05:03:54 PM »
Thanks Hood.  I was wondering if anyone was going to be able to help me.  From what I have seen, you are the man.

John

Offline Hood

*
  •  25,846 25,846
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: Diagnostics Screen INPUT #6 keeps fashing
« Reply #3 on: July 19, 2009, 05:08:41 PM »
Can you take a screenshot of the LED that is flashing please.
Hood
Re: Diagnostics Screen INPUT #6 keeps fashing
« Reply #4 on: July 19, 2009, 05:14:09 PM »
How does one take a screen shot?  As with a digital camera?

John

Offline Hood

*
  •  25,846 25,846
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: Diagnostics Screen INPUT #6 keeps fashing
« Reply #5 on: July 19, 2009, 05:16:27 PM »
Most use the free version of ScreenHunter from WisdomSoft to grab the screenshot but you can also use the print screen button on your keyboard, that will copy your screen to the clip board and you can then paste into an image programme or even a word document or similar.
Hood
Re: Diagnostics Screen INPUT #6 keeps fashing
« Reply #6 on: July 19, 2009, 05:25:19 PM »
Screen Hunter worked great but as the LED is flashing it took several tries to get an image that actually showed it ON. :D

So here it is:

Offline Hood

*
  •  25,846 25,846
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: Diagnostics Screen INPUT #6 keeps fashing
« Reply #7 on: July 19, 2009, 05:29:40 PM »
Ok thats why I was confused as thats an OutPut :) Try disabling OutPut6 if you dont use it for anything.

Hood
Re: Diagnostics Screen INPUT #6 keeps fashing
« Reply #8 on: July 19, 2009, 05:37:19 PM »
I had considered doing just that but I wanted to know why before I went ahead and disabled it just in case it was something important that I didn't know about.  You see I am wanting to install my MPG pendant and I am having all sorts of problems getting it to run.  The wheel that is. All the rest of it appears to work fine so I didn't want to disable anything that might be use by the pendant for fear of having further difficulties. I have asked Arturo for help and I believe he is working on it by reviewing my .xml file but I have received an update from him yet.

Offline Hood

*
  •  25,846 25,846
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: Diagnostics Screen INPUT #6 keeps fashing
« Reply #9 on: July 19, 2009, 05:40:57 PM »
Ah ok, didnt know you had a pendant, did you download any brains with the pendant? If so please attach, also a link to the pendant you ave might throw up some answers.
Hood