Hello Guest it is October 21, 2019, 05:05:41 PM

Author Topic: Homing and Slaved Axis  (Read 2943 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Homing and Slaved Axis
« on: March 31, 2009, 05:52:16 AM »
Hi,
I am having problems homing my slaved X axis. I have set it up with A axis and changed A axis to linear.
I am using Refcombination(9) as the command to home.
Lockdown version R3.042.202
What happens is it homes the X axis as it should but no movement at all from A axis once X is homed. Also all the limits are disabled when this is done and I have to hit reset, then rest again to activate the limits. I have skewed the gantry to make sure A axis is not leading X to the limits and no difference.
Obviously I have checked and rechecked the settings but can't see the obvious yet.
I have attached my xml file and would really appreciate somebody helping me with this.
thanks,
Rod
« Last Edit: March 31, 2009, 05:54:22 AM by Rodm1954 »

Offline Greolt

*
  •  956 956
    • View Profile
Re: Homing and Slaved Axis
« Reply #1 on: March 31, 2009, 07:08:52 AM »
Sent you an email Rod

Greg
Re: Homing and Slaved Axis
« Reply #2 on: April 16, 2009, 10:22:19 AM »
i am haveing the same problem could somebody tell me what the fix was


John
Re: Homing and Slaved Axis
« Reply #3 on: April 16, 2009, 11:11:41 AM »
Greg was very helpful running through various combinations and looking at my xml file but it was never resolved.
I put it down to a bug in Mach3 but are in hope it will be fixed.
Let me know if you find a fix.

Offline Greolt

*
  •  956 956
    • View Profile
Re: Homing and Slaved Axis
« Reply #4 on: April 16, 2009, 06:48:53 PM »
Slaved axis homing works.  Lots of Mach users have it working fine.

Tell us what your problem is John.

Greg