Hello Guest it is November 17, 2019, 07:08:15 AM

Author Topic: Anybody else having trouble with the editing on the Forum  (Read 2832 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline jimpinder

*
  •  1,233 1,233
  • Wakefield, West Yorks, UK
    • View Profile
Anybody else having trouble with the editing on the Forum
« on: February 28, 2009, 04:36:59 AM »
The layout of the "reply" page now has a line down the centre with the  "up/dpwn" arrows on it. The icons above the reply area do not always display properly. The reply page keeps timing me out (although my replies are often long winded).

The text in the box keeps jumping up and down.

If fact, all in all it's getting a bit of a ****.

Anybody else having problems. The ony thing I can think of that I have changed recently is to download Internet Explorer 8. Is this full of bugs, or just not compatible with the Forum
Not me driving the engine - I'm better looking.

Offline Graham Waterworth

*
  • *
  •  1,906 1,906
  • Yorkshire Dales, England
    • View Profile
Re: Anybody else having trouble with the editing on the Forum
« Reply #1 on: February 28, 2009, 05:29:25 AM »
I
 t
  s

    f
     i
      n
       e

        h
         e
          r
           e

G
  r
   a
    h
     a
      m

 >:D
Without engineers the world stops

Offline Hood

*
  •  25,856 25,856
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: Anybody else having trouble with the editing on the Forum
« Reply #2 on: February 28, 2009, 06:40:37 AM »
I occasionally get the timeout message but all you do is press post again and away it goes. The other problems I do not see, then again I have not used IE crap for year, I prefer the more cultured life, Opera  ;)
Hood

Offline jimpinder

*
  •  1,233 1,233
  • Wakefield, West Yorks, UK
    • View Profile
Re: Anybody else having trouble with the editing on the Forum
« Reply #3 on: March 01, 2009, 04:39:56 AM »
Hood - I bow to your knowledge, just downloaded Opera - and everything seems OK now - it certainly seems fast.
Not me driving the engine - I'm better looking.

Offline Hood

*
  •  25,856 25,856
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: Anybody else having trouble with the editing on the Forum
« Reply #4 on: March 01, 2009, 04:42:50 AM »
I have used Opera for maybe 6 or more years and would never go back to IE :) Interestingly IE is starting to implement things that Opera has had since the beginning but it never seems to be able to match the loading speed of Opera.
Hood
« Last Edit: March 01, 2009, 04:44:29 AM by Hood »