Hello Guest it is September 29, 2020, 09:13:01 PM

Author Topic: Tool path display not properly showing part  (Read 3581 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Tool path display not properly showing part
« on: July 24, 2006, 10:30:51 AM »
Once my G-code is loaded, my part shows up in the bottom left of the tool path window and is very small. It used to fill the window, nice and big. I'm sure I didn't set / reset something but for the life of me I don't know what it is. Anyone care to clue me in ?

Thanks all,

David Morrow
David Morrow
Re: Tool path display not properly showing part
« Reply #1 on: July 24, 2006, 11:28:33 AM »
Hi David,

Have you tried moving it with your mouse.


Regards

Bill

Offline Chip

*
  • *
  •  2,055 2,055
  • Gainesville Florida USA
    • View Profile
Re: Tool path display not properly showing part
« Reply #2 on: July 24, 2006, 02:01:56 PM »
Hi, David

Not knowing which ver. of Mach?, LC generated or whether it's your own Gcode.

Double click on the image in view window, if that doesn't resize it, check for a Dot in your DXF file, they can be so small you can't see them.

Some where in your Gcode there is probably a move to this spot.

Post the Gcode.

Hope this helps, Chip

Offline ART

*
  • *
  •  1,700 1,700
  • Tough as soggy paper.
    • View Profile
Re: Tool path display not properly showing part
« Reply #3 on: July 27, 2006, 10:38:18 PM »
Hi:

  Press the Display button, it may be set to table display instead of job display..

Regards,
Art