Hello Guest it is August 14, 2020, 07:11:42 PM

Author Topic: need help  (Read 6010 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline judah

*
  •  30 30
    • View Profile
need help
« on: July 17, 2006, 06:15:48 PM »
when i try to input a line in to the mdi input  the dros move but no motor movement.
i can run a program from lazy cam and the motors move also my jogs wont work every thing is set up like in the mach .
and on the settings page in the steps pe unit it ask how far you want it to move say you enter 2.0 then hit ok it never moves .
then it ask how far it moved but wont except no movement thanks judah
Re: need help
« Reply #1 on: July 17, 2006, 07:18:39 PM »
Check your steps per unit. See if one of them is set to zero. If it is set to zer change it to 20000.

See if that helps
Fixing problems one post at a time ;)

www.newfangledsolutions.com
www.machsupport.com

Offline judah

*
  •  30 30
    • View Profile
Re: need help
« Reply #2 on: July 17, 2006, 07:23:29 PM »
no all ready at 20k you are talking about the stepes per unit in motor tuning?
Re: need help
« Reply #3 on: July 17, 2006, 07:25:03 PM »
Yes
Fixing problems one post at a time ;)

www.newfangledsolutions.com
www.machsupport.com

Offline judah

*
  •  30 30
    • View Profile
Re: need help
« Reply #4 on: July 17, 2006, 07:48:13 PM »
any oyher ideals?
Re: need help
« Reply #5 on: July 17, 2006, 08:25:45 PM »
If the DRO's are moving there are pulses going out the printer port... So I am at a loss of what your problem could be at this point. So please post your XML and I will see if I can see a problem
Fixing problems one post at a time ;)

www.newfangledsolutions.com
www.machsupport.com

Offline judah

*
  •  30 30
    • View Profile
Re: need help
« Reply #6 on: July 17, 2006, 09:30:59 PM »
thank you
Re: need help
« Reply #7 on: July 17, 2006, 09:54:26 PM »
Sorry it should be the Mach3Mill.XML (if that is the profile that you are using)

Thanks
Brian
Fixing problems one post at a time ;)

www.newfangledsolutions.com
www.machsupport.com

Offline judah

*
  •  30 30
    • View Profile
Re: need help
« Reply #8 on: July 18, 2006, 11:43:23 AM »
this on is the right one.









thanks judah

Offline judah

*
  •  30 30
    • View Profile
Re: need help
« Reply #9 on: July 18, 2006, 11:50:32 AM »
i dont know that this will help but im using 3 geko 201 and a campbell break out board