Machsupport Forum

Mach Discussion => General Mach Discussion => Topic started by: KelvinG on April 08, 2017, 07:58:19 PM

Title: Mach3 error message! Help!!!!
Post by: KelvinG on April 08, 2017, 07:58:19 PM
(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170408/8ed3d5cbd6ad1776af58ccbab7bcd446.jpg)

I'm sure I did this when I was playing around with brains, macros, etc. But I don't have a clue what I did.

That directory the error message references doesn't exist.  I've reinstalled mach3 and have gone back to the original screen set.  It didn't help a bit. 

Any ideas of what's going on?

Thanks

Sent from my SM-P900 using Tapatalk
Title: Re: Mach3 error message! Help!!!!
Post by: ger21 on April 08, 2017, 10:06:36 PM
You installed the MSM screenset, and didn't uninstall it properly.
Title: Re: Mach3 error message! Help!!!!
Post by: KelvinG on April 08, 2017, 11:59:43 PM
You installed the MSM screenset, and didn't uninstall it properly.
Yikes, is that it?  I had the MSM demo but am not a fan of the subscription base software so I uninstalled it.  Do you know if I reinstall the demo then uninstall it, am I'm going make things worse or better?

Thank you! I never would have figured that out.  ;D 

Kelvin

Sent from my SM-P900 using Tapatalk