Hello Guest it is September 17, 2019, 05:39:44 PM

Author Topic: Garbled Audio.....Mach CD  (Read 3789 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Garbled Audio.....Mach CD
« on: October 03, 2008, 06:01:08 PM »
Hello,
The audio is garbled on some of the videos on the Mach CD. There is static and also sounds like chipmunks in the background mocking the presenter.
It is only on some...not all. The video is fine. All of the vids that start with the attached screenshot are goofy.
Could I correct this with a setting possibly ?
The only difference that I know of with this PC is Service Pack 3, the old one was 2.
Thanks,
RC
Re: Garbled Audio.....Mach CD
« Reply #1 on: October 03, 2008, 09:07:40 PM »
RC,
  I found the same thing on some videos (garbled audio) I figured it was probably Brett. :D
Don't think it's anything you can correct.

Ed
Ed VanEss

Offline Chaoticone

*
  • *
  •  5,589 5,589
  • Precision Chaos
    • View Profile
Re: Garbled Audio.....Mach CD
« Reply #2 on: October 03, 2008, 09:55:09 PM »
Whyba,........... whataeverisyoubaim-ply-ni-ing Ed   ;D


Brett
;D If you could see the things I have in my head, you would be laughing too. ;D

My guard dog is not what you need to worry about!

Offline RICH

*
  • *
  •  7,358 7,358
    • View Profile
Re: Garbled Audio.....Mach CD
« Reply #3 on: October 03, 2008, 11:18:12 PM »
Is it the part on lazcam turn that is carbled be on your CD?
Mine works fine for that video. ;D ;D ;) ;D
Could be spiders in the background and not possums!
RICH
« Last Edit: October 03, 2008, 11:22:00 PM by RICH »
Re: Garbled Audio.....Mach CD
« Reply #4 on: October 03, 2008, 11:46:13 PM »
 LOL, Brett, :D
 :D
Did your cnc ammo reloader go down? no more flying bullets?   :D

I HAVE all the mill videos downloaded. The only one thats garbled is the mill add ons.
Never got the lathe videos.

Ed
OOPS'  There you are blasting away again. Ain't aimmin at me, now are ya, cause I got lot bigger ones.   ;D
« Last Edit: October 03, 2008, 11:48:44 PM by edvaness »
Ed VanEss