Hello Guest it is July 20, 2019, 01:47:19 AM

Author Topic: thc300 install  (Read 3357 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

thc300 install
« on: August 26, 2008, 09:40:15 PM »
hello all,


I am in the process of installing the thc300  file set into mach3.

  I  have copied all the associated files and bitmaps as suggested by  bob campbells  installation  instructions  but when i run the "thc300m3"  profile  I have no screens or buttons!!!

Am i doing something wrong??


thanks  in advance for any help

Offline Hood

*
  •  25,849 25,849
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: thc300 install
« Reply #1 on: August 27, 2008, 02:23:03 AM »
Sounds like they are in the wrong directory, can you attach the screen set you are using and also say which buttons you cant see and I will see where they should be.
Hood
Re: thc300 install
« Reply #2 on: August 27, 2008, 06:54:05 AM »
Hood is there a directory map any where? sometimes I get it messed up to...
Hey THANKS 4 all the help in advance. I'll need more than you'll ever expect!!!


www.cravenpottery.com
Re: thc300 install
« Reply #3 on: August 27, 2008, 09:01:07 AM »
Make sure you go to views and choose which screenset you would like Mach to use(thc-300xx).  I encountered the same thing.  After installing the THC-300 screenset and you re-start, everything is blank.

Offline Hood

*
  •  25,849 25,849
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: thc300 install
« Reply #4 on: August 27, 2008, 02:04:40 PM »
Hood is there a directory map any where? sometimes I get it messed up to...

 Custom screensets can have there own locations for storing the bitmaps etc, the standard stuff is in Mach3\Bitmaps. If you have a screen that you dont know where to put the bitmaps you can open the screen set with screen4 and double click on a button and you will see the path for the image.
Hood
Re: thc300 install
« Reply #5 on: August 27, 2008, 10:14:22 PM »
Make sure you go to views and choose which screenset you would like Mach to use(thc-300xx).  I encountered the same thing.  After installing the THC-300 screenset and you re-start, everything is blank.


wlarry  -=- that was my issue   thanks for the info !!!