Hello Guest it is October 19, 2019, 04:03:10 AM

Author Topic: Tormach / Mach3 / Sprutcam code failure  (Read 10150 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Re: Tormach / Mach3 / Sprutcam code failure
« Reply #10 on: July 31, 2008, 03:08:53 PM »
I have them here. Hopefully they are attached OK

Offline Hood

*
  •  25,855 25,855
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: Tormach / Mach3 / Sprutcam code failure
« Reply #11 on: July 31, 2008, 03:20:19 PM »
Seems to run fine here with your macros, of course I am using the standard Mach3 rather than the OEM that Tormach use, also just using a generic xml but the spindle LED lights as it should.
Hood
Re: Tormach / Mach3 / Sprutcam code failure
« Reply #12 on: July 31, 2008, 03:28:57 PM »
Thanks for your help Hood.
I guess I'll just have to manually reenter the code line by line until I find the fault.
Could even be an"invisible" character on the code line.
I can check if the firstpart.nc file still runs, it may well be that working in metric with the Tormach throws up more errors as they are clearly mostly used in the US, not Europe.

Offline Hood

*
  •  25,855 25,855
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: Tormach / Mach3 / Sprutcam code failure
« Reply #13 on: July 31, 2008, 03:32:36 PM »
Dont know for sure but I would imagine John P uses metric mostly.
Can you attach  your xml and the full code and I will load it and see if I get a problem.
 Might also be worth asking on the Yahoo group for Tormach as although it is based on Mach it is an OEM version so things may work a bit differently.

Hood
Re: Tormach / Mach3 / Sprutcam code failure
« Reply #14 on: August 01, 2008, 03:36:53 AM »
Here's the .xml and full code.
Re: Tormach / Mach3 / Sprutcam code failure
« Reply #15 on: August 01, 2008, 07:29:08 AM »
Hood, It appears to have resolved itself.

The program runs fine today. Very strange as I did several reboots yesterday when I was having the problems.

Thanks again for the help.

Offline Hood

*
  •  25,855 25,855
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: Tormach / Mach3 / Sprutcam code failure
« Reply #16 on: August 01, 2008, 07:34:28 AM »
oops, read your post before I came to the workshop and said I will wait and download the xml etc when I get here, guess what, I forgot :(
Good you seem to be sortedm I know there are a few bugs with VB etc and Brian is working hard on a new revision of Mach which amongst other things is dealing with VB issues. Obviously you will have to wait a while after the Mach revision as Tormach will have too check it over and do whatever they do to make their OEM version but think if all goes well Tormach will be quick with this one.

Hood