Hello Guest it is December 06, 2019, 02:56:52 AM

Author Topic: Avitar wont animate  (Read 4007 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Avitar wont animate
« on: June 27, 2008, 10:26:11 PM »
 8)Hello,
Ran across this avitar of a radial aircraft engine.
http://home.earthlink.net/~andy2220/id4.html
I saved it in "My Pictures"  and when I open it, it is animated.
When I load it in My Profile on the forum, it wont move.
Anyone know why ?
Just curious,
RC

Offline Chaoticone

*
  • *
  •  5,633 5,633
  • Precision Chaos
    • View Profile
Re: Avitar wont animate
« Reply #1 on: June 27, 2008, 10:44:09 PM »
Another member has the same one. Member Bloy I think it is. Not for sure that is the reason, but maybe. It is animated here on my PC now.

Brett
;D If you could see the things I have in my head, you would be laughing too. ;D

My guard dog is not what you need to worry about!

Offline Chaoticone

*
  • *
  •  5,633 5,633
  • Precision Chaos
    • View Profile
Re: Avitar wont animate
« Reply #2 on: June 27, 2008, 10:45:07 PM »
I was referring to the one you have presently BTW, not the radial engine.

Brett
;D If you could see the things I have in my head, you would be laughing too. ;D

My guard dog is not what you need to worry about!
Re: Avitar wont animate
« Reply #3 on: June 27, 2008, 10:59:48 PM »
That blue one was temporary....till I get my motor runnin'.
Does the radial run on your PC if you dwnld it from the website ?
If so, why dont it run here ?
Thanks.  (damn shame...nuthin better to do)
RC
« Last Edit: June 27, 2008, 11:07:46 PM by Overloaded »

Offline budman68

*
  • *
  •  2,360 2,360
    • View Profile
Re: Avitar wont animate
« Reply #4 on: June 28, 2008, 10:54:59 AM »
testing for you........
----------------------------------------------------------------------
Just because I'm a Global Moderator, don't assume that I know anything !

Dave->    ;)

Offline budman68

*
  • *
  •  2,360 2,360
    • View Profile
Re: Avitar wont animate
« Reply #5 on: June 28, 2008, 10:59:44 AM »
Weird, it will animate in the post but not in my avatar either.

Possibly it has to be the exact size of the avatar itself!

Sorry I couldn't be of more help-  :(
----------------------------------------------------------------------
Just because I'm a Global Moderator, don't assume that I know anything !

Dave->    ;)
Re: Avitar wont animate
« Reply #6 on: June 28, 2008, 11:26:26 AM »
Hmmmmmmm, quite possibly.
Thanks for taking the time Budman,
RC

CONFIRMED !   You are absolutely right Budman,
when shrunk to fit, animation is lost.

Thanks again,
RC
« Last Edit: June 28, 2008, 11:36:42 AM by Overloaded »