Author Topic: 3 Axis Simple Screen setup 1.0 (Also good for TouchScreens)  (Read 97250 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline drew

  • Active Member
  • Posts: 79
    • View Profile
Re: 3 Axis Simple Screen setup 1.0 (Also good for TouchScreens)
« Reply #50 on: January 30, 2007, 07:57:38 PM »
Thanks that works . Now if I can just finish changing the things I need to change without screwing the other stuff up. Already off to a bad start on that one.
Also I managed to erase the lettering on some buttons to make blanks.
If I had something important to say it would be here.

Offline zealous

  • Active Member
  • Posts: 492
  • HI!
    • View Profile
    • Artsoft Solutions
Re: 3 Axis Simple Screen setup 1.0 (Also good for TouchScreens)
« Reply #51 on: January 30, 2007, 08:30:57 PM »
I should have included the raw images along time ago, didn't think of it.
Here are the file: vileguitars.com/MachFlash/Machinterface/Touchscreen interface elements.zip

It's in PSD format cause I figure most programs will take this and respect the layer and transparency uniform.
Let me know if there is a diffrent file format that you may need. Real Draw will take PSD  ;D

Offline Chaoticone

  • Administrator
  • *
  • Posts: 5,433
  • Precision Chaos
    • View Profile
Re: 3 Axis Simple Screen setup 1.0 (Also good for TouchScreens)
« Reply #52 on: January 30, 2007, 10:38:51 PM »
Hey Zealous,
     Anyone ever tell you you do good work? If not, let me. You do good work Zealous. ;D

Brett
;D If you could see the things I have in my head, you would be laughing too. ;D

My guard dog is not what you need to worry about!

Offline mcoop

  • Holding
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: 3 Axis Simple Screen setup 1.0 (Also good for TouchScreens)
« Reply #53 on: February 13, 2007, 10:39:33 PM »
Your screens look great. When I try to download I get a message saying I need to login even though I am already logged in. Any suggestions?

Offline ardor

  • Active Member
  • Posts: 130
    • View Profile
Re: 3 Axis Simple Screen setup 1.0 (Also good for TouchScreens)
« Reply #54 on: February 14, 2007, 03:31:10 AM »
Your screens look great. When I try to download I get a message saying I need to login even though I am already logged in. Any suggestions?

Join the club, I tried several browsers, computers, operating systiems, etc etc.  Benny said that whatever the problem is isn't worth fixing just for me.  So I gave up.  There's plenty of other screens.
There is no approved dental use for WD40

ynneb

  • Guest
Re: 3 Axis Simple Screen setup 1.0 (Also good for TouchScreens)
« Reply #55 on: February 14, 2007, 06:46:47 AM »
It is a cookie issue with your browsers.

I use both firefox and explorer and can show you that it works for me.
It is out of my control the settings that are in your browsers.
All I know is 98% of users dont have problems. What can I do to make your computers work ?

Offline ardor

  • Active Member
  • Posts: 130
    • View Profile
Re: 3 Axis Simple Screen setup 1.0 (Also good for TouchScreens)
« Reply #56 on: February 14, 2007, 02:15:06 PM »
Hey Benny

I know, it's really wierd.  I followed all your sugestions.  Cleard cookies in Firefox, made sure it was accepting all cookies.  Set IE to lowest security setting.  Tried Opera.  Thought something may be wrong with my account, registered a new account.  Rebooted from Linux to win 2k.  Left the office, went home, tried it there.

So, now I'm pretty sure that it's an alien force from the dark side that has it in for me.  If it comes to the point that I really think I need this, I'll try one more time.  This time I will wear a tin foil hat.  That should shield me from the alien interference.

Which model would be most effective?
« Last Edit: February 14, 2007, 02:47:08 PM by ardor »
There is no approved dental use for WD40

Offline chad

  • Global Moderator
  • *
  • Posts: 361
  • When the going gets weird, the weird turn pro.
    • View Profile
Re: 3 Axis Simple Screen setup 1.0 (Also good for TouchScreens)
« Reply #57 on: February 14, 2007, 02:52:53 PM »
Any model of tin foil hat should work just fine. Just make sure they are grounded. Faraday cages don't work unless they are grounded.

Chad



ynneb

  • Guest
Re: 3 Axis Simple Screen setup 1.0 (Also good for TouchScreens)
« Reply #58 on: February 15, 2007, 02:42:42 AM »
Hmm, after seeing those pictures I now know why the download wont work for you :)
Its really got me beat. I will email it to you.

Offline ardor

  • Active Member
  • Posts: 130
    • View Profile
Re: 3 Axis Simple Screen setup 1.0 (Also good for TouchScreens)
« Reply #59 on: February 15, 2007, 05:02:56 AM »
Hmm, after seeing those pictures I now know why the download wont work for you :)
Its really got me beat. I will email it to you.

Got it.

I love you man. ;D
There is no approved dental use for WD40