Hello Guest it is December 13, 2019, 11:30:27 PM

Author Topic: 3 Axis Simple Screen setup 1.0 (Also good for TouchScreens)  (Read 102663 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline zealous

*
  •  492 492
  • HI!
    • View Profile
    • Artsoft Solutions
Re: 3 Axis Simple Screen setup 1.0 (Also good for TouchScreens)
« Reply #30 on: May 07, 2006, 01:45:27 AM »
I remember getting the same thing when I was building the 2 state buttons, I couldn't figure out why they worked in the screen designer but not in Mach 3. I realized I had to download the Developers version that will support 2 state buttons.
Re: 3 Axis Simple Screen setup 1.0 (Also good for TouchScreens)
« Reply #31 on: May 07, 2006, 07:29:00 AM »
Zealouse,

To Clarify...  You are saying that It is a REQUIREMENT to be runing  Mach 3 Ver 1.9 in order for the screen set to work?  If so, Thanks but I already told you in a previous post, I already tried installing on a machine that was runing Mach 3 ver 1.9 (Dev), it still doesn't load correctly.

I have a crapload of ram on the video card and in the computer
I have downloaded other screen sets and they have worked OK, just not yours
I imagine from their comments that Art, Brian and Benny and a couple others have downloaded and installed your set
« Last Edit: May 07, 2006, 07:49:23 AM by sshneider »
Re: 3 Axis Simple Screen setup 1.0 (Also good for TouchScreens)
« Reply #32 on: May 07, 2006, 07:40:40 AM »
It does not show properly in screen 4 design either.
The buttons are present in mach but no graphic.
Richard
Re: 3 Axis Simple Screen setup 1.0 (Also good for TouchScreens)
« Reply #33 on: May 07, 2006, 11:22:53 AM »
For everyone who can't get these screens to load properly - make sure you are running Mach3Version D1.90.033
Just downloading and installing it, is not enough. -- Run Mach3 and go to "Help" - "About Mach3"
You are probably still running an old version.
The new button possibilities are AWESOME!
Beachbum
Re: 3 Axis Simple Screen setup 1.0 (Also good for TouchScreens)
« Reply #34 on: May 07, 2006, 04:54:12 PM »
Success!  I got a PM from Zealouse which suggested re-downloading and installing version 1.9.xx .   I did that and it works perfectly- Thanks for your continued assistance and nice job, the set rocks!

Regards,
Sid

Offline zealous

*
  •  492 492
  • HI!
    • View Profile
    • Artsoft Solutions
Re: 3 Axis Simple Screen setup 1.0 (Also good for TouchScreens)
« Reply #35 on: May 07, 2006, 06:37:19 PM »
I'll add:

1. "Momentary" jog buttons
2. manual data input
3. Fix spelling (Diagnostics)
4. Fix "Jog on/off
5. Fix "two state buttons" (look bad when switch between on/off states).
6. Add place holders/button
7. Add skins to "Drod's"
8. Built in Keyboard(working on might take a little while)

What about a spindle control?

Please let me know what is missing or out of place.
Please feel free to add,change,rearrange and repost.
This screen set belongs to Mach 3 members.

 ;D Super happy everyone got it to work.  ;D

Thanks
« Last Edit: May 07, 2006, 06:39:56 PM by zealouse »
Re: 3 Axis Simple Screen setup 1.0 (Also good for TouchScreens)
« Reply #36 on: May 07, 2006, 07:47:02 PM »
Would like to see a large "Feed Hold" button somewhat by itself.
Re: 3 Axis Simple Screen setup 1.0 (Also good for TouchScreens)
« Reply #37 on: May 07, 2006, 09:35:20 PM »
2 requests please.

1.  A Goto Z button
2. A DRO for Safe Z

Thanks!

Sid
Re: 3 Axis Simple Screen setup 1.0 (Also good for TouchScreens)
« Reply #38 on: May 08, 2006, 08:17:21 AM »
Ran a simulation with it last night and the tool path did not display.

Offline zealous

*
  •  492 492
  • HI!
    • View Profile
    • Artsoft Solutions
Re: 3 Axis Simple Screen setup 1.0 (Also good for TouchScreens)
« Reply #39 on: May 08, 2006, 10:31:05 AM »
You might have to Regen a screen to see the toolpath,with touchscreens you can simply tap the Toolpath display twice or hit the Reg button.
If this doesn't work goto:
Config/Toolpaths/Lines from Last to Current(If this is not check you'll only see small dotted lines), but I'll add a "View toolpath On/Off button to resolve the problem.

I'll add:

Follow toolpath On/Off
goto Z button
 Safe Z DRO
Feed Hold button