Hello Guest it is December 06, 2019, 08:28:19 PM

Author Topic: Where did my setup file go?  (Read 3437 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Where did my setup file go?
« on: November 08, 2007, 02:08:08 PM »
Hey All,
I'm hoping someone can help me out quickly.  I just upgraded from 2.48 to 2.58 and I seem to have lost my setup file (.xml).  I looked in the folder called xmlbackups but still can't seem to find the file that I used  just days ago.  Now, when I start Mach3, it wants to use the default values for I/O, motor tuning etc.  I can probably find the file by date in the xmlbackup folder, but how do I get back as my default profile?  I tried just renaming, and moving to the Mach3 folder but that doesn't seem to work.  I'm sure I'm missing something simple.

Please help!


EDIT>>>>>> Nevermind.  I found my answer with Restore

Joe
« Last Edit: November 08, 2007, 02:29:28 PM by Phillycyberjoe »
Re: Where did my setup file go?
« Reply #1 on: July 30, 2008, 06:36:28 PM »
I am going to set a mach3 backup in other computer , i have the .xml file , do i save into the xmlbackup folder??? or what is the next step??
thanks a lot for help

Offline Hood

*
  •  25,856 25,856
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: Where did my setup file go?
« Reply #2 on: July 30, 2008, 06:42:40 PM »
No, just save it wherever you like. Then if you ever need it you just paste it into your Mach3 folder and it will overwrite the corrupt/wrong one and all your settings will be restored. If you have custom macros or custom screens you also would be advised to copy these folders. Same for tooltables and offsets, they are your macro folder so copyiing that folder will save them :)
Hood

Offline budman68

*
  • *
  •  2,360 2,360
    • View Profile
Re: Where did my setup file go?
« Reply #3 on: July 30, 2008, 06:46:11 PM »
Yes, definitely, just save the whole folder and then if anything goes wrong, you can just pick out what you once had and use it.  :)

I do this because I have made my own screen sets and macros so I figured just do the whole thing and be done with it. Storage is so cheap now.  ;D
----------------------------------------------------------------------
Just because I'm a Global Moderator, don't assume that I know anything !

Dave->    ;)
Re: Where did my setup file go?
« Reply #4 on: July 30, 2008, 07:06:08 PM »
no doesn't work may be becouse license don´t load yet
Re: Where did my setup file go?
« Reply #5 on: August 01, 2008, 03:46:37 PM »
High, tell me if don't load a license can't load the xml file????

Offline Hood

*
  •  25,856 25,856
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: Where did my setup file go?
« Reply #6 on: August 01, 2008, 03:51:09 PM »
Do you have a licence? If so place it in the Mach3 folder.
Hood