Author Topic: Mach3 not controlling motors  (Read 1853 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline joeaverage

  • Active Member
  • Posts: 4,531
    • View Profile
My wife left with my best friend...
     and I miss him!

Offline joeaverage

  • Active Member
  • Posts: 4,531
    • View Profile
Re: Mach3 not controlling motors
« Reply #21 on: May 15, 2018, 03:14:55 PM »
Hi,
I just clicked the m3p file and it auotinstalled the dll in the Mach plugins folder.

Craig
My wife left with my best friend...
     and I miss him!

Offline joeaverage

  • Active Member
  • Posts: 4,531
    • View Profile
Re: Mach3 not controlling motors
« Reply #22 on: May 15, 2018, 03:16:49 PM »
Hi,
do you have the Mach directory in a custom location? Its the only reason I can think of that the m3p file will not auto install.

Craig
My wife left with my best friend...
     and I miss him!

Offline eoinie

  • Active Member
  • Posts: 37
    • View Profile
Re: Mach3 not controlling motors
« Reply #23 on: May 15, 2018, 03:21:54 PM »
Mach Directory is in C drive.

Offline joeaverage

  • Active Member
  • Posts: 4,531
    • View Profile
Re: Mach3 not controlling motors
« Reply #24 on: May 15, 2018, 04:56:27 PM »
Hi,
thats the standard location, to click on the plugin should see it self install.
May I siggest downloading and unzipping a fresh copy.

Craig
My wife left with my best friend...
     and I miss him!

Offline nofish2003

  • Holding
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: Mach3 not controlling motors
« Reply #25 on: December 14, 2018, 07:30:46 PM »
HI all i'm a new mach3 on windows xp sp3 user just setting up for the first time a mill.
Ive followed the youtube videos on setting up and have had some success I have the y axis and the z axis moving but the x axis won't budge  and i have no limit switches to auto set up.
Has anyone got some advice or clues what to do I'm stuck