Hello Guest it is October 16, 2019, 06:29:53 AM

Author Topic: Need Stop before running script  (Read 1288 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline TPS

*
  •  1,389 1,389
    • View Profile
Re: Need Stop before running script
« Reply #10 on: April 20, 2018, 02:43:59 AM »
glad to hear that it is working now.

btw witch Version are you running, just to keep in mind.

Thank You
anything is possible, just try it.
if you find some mistakes, in my bad bavarian english,they are yours.

Offline olf20

*
  •  318 318
    • View Profile
Re: Need Stop before running script
« Reply #11 on: April 20, 2018, 06:33:33 AM »
I'm running 062 because of ESS recommendation.
I have really had no trouble with it till this.
Oh well nothings perfect, and I learned something
more.
Thanks again for your help!
olf20 / Bob
Mach3, Atlas Knee Mill, 4th Axis, VcarvePro, ESS, Super PID.
Been Heating with corn since 1998

Offline olf20

*
  •  318 318
    • View Profile
Re: Need Stop before running script
« Reply #12 on: May 25, 2018, 03:52:40 PM »
Maybe related to this, or not.
Now my x and y limit switches will not work.
Z+ seems to work fine.
Nor will the Stop button on the screen.
I think this happened when I added the
probe led to the run screen.

All this is related to implementing the homing
probe.

I will have to get a fresh copy of the 1024 screen set
and load it and see if things go back to normal.

Anyone have anything like this happen??
Mach3, Atlas Knee Mill, 4th Axis, VcarvePro, ESS, Super PID.
Been Heating with corn since 1998