Author Topic: Newbie Port configuration question  (Read 4009 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Forgiven

  • Active Member
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: Newbie Port configuration question
« Reply #10 on: February 16, 2015, 11:22:46 AM »
I am the administrator but for kicks I reinstalled by right clicking and run as administrator with Mach4 and darwin.  That seems to have helped.  I still don't have access to the Darwin control and statistics screen though.  It does appear to have installed the plugin though.  Certainly getting closer...in my mind anyway.

Offline dude1

  • Active Member
  • Posts: 1,253
    • View Profile
Re: Newbie Port configuration question
« Reply #11 on: February 16, 2015, 01:23:38 PM »
you may need to go into the driver directory and remove the Darwin driver and re install

Offline Forgiven

  • Active Member
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: Newbie Port configuration question
« Reply #12 on: February 16, 2015, 02:01:23 PM »
I just don't know what else to do.


Offline Forgiven

  • Active Member
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: Newbie Port configuration question
« Reply #13 on: February 16, 2015, 08:32:40 PM »





I only have a PCI parallel port card...what settings and what port should I use?

Offline dude1

  • Active Member
  • Posts: 1,253
    • View Profile
Re: Newbie Port configuration question
« Reply #14 on: February 16, 2015, 09:42:20 PM »
0x378

Offline bar553

  • Active Member
  • Posts: 44
    • View Profile
Re: Newbie Port configuration question
« Reply #15 on: April 17, 2015, 07:17:58 AM »
did you choose parallel port in the M4 motion device on the setup tab?

Offline bar553

  • Active Member
  • Posts: 44
    • View Profile
Re: Newbie Port configuration question
« Reply #16 on: April 20, 2015, 04:03:12 PM »
My motors required them to be enabled.  I set outputs in Darwin and outputs in M4, then all worked fine in both.