Author Topic: No fully shows the g code  (Read 4737 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline JulitoGameplays

  • Active Member
  • Posts: 6
    • View Profile
No fully shows the g code
« on: July 16, 2014, 01:36:14 PM »
Hello such, I have a problem, I already bought Mach3 but my problem is that I keep doing my models in AutoCAD, then the step by step LazyCam and then the Mach3 but ... not completely load the code G and I wonder How is it possible to continue taking the limiting lines 25 if you buy the software? ??? appreciate your answers

Greetings!!! :D

Offline RICH

  • Global Moderator
  • *
  • Posts: 7,302
    • View Profile
Re: No fully shows the g code
« Reply #1 on: July 17, 2014, 06:44:43 AM »
You need to purchase a license for LazyCam if you are using any of the advanced features such as offsetting.
I would suggest you have a look at the Lazycam manual for additional information. Lazycam is no longer being developed and frankly you may want to have a look at other software such as Cambam.

RICH

Offline JulitoGameplays

  • Active Member
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: No fully shows the g code
« Reply #2 on: July 17, 2014, 11:52:42 AM »
Thanks, but I think I'll use ArtCAM :) frankly do you recommend? 

Greetings! :D

Offline RICH

  • Global Moderator
  • *
  • Posts: 7,302
    • View Profile
Re: No fully shows the g code
« Reply #3 on: July 17, 2014, 09:46:24 PM »
Use whatever is confortable for you and gets your work done.
Every user has their owne preferences and different software provides different features.
You'll just have to research / compare them and in the end the decision is yours.

RICH