Hello Guest it is July 21, 2019, 05:44:19 AM

Author Topic: mach 3 rev2,057 troubles  (Read 6454 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Re: mach 3 rev2,057 troubles
« Reply #10 on: March 23, 2007, 07:53:16 PM »
What do you see in the Time in Int DRO on the diagnostics screen? That will tell us if the driver is running. Also we should check to see that you have the driver installed in device manager. You should see Machd Driver under the Mach X Pulsing Engines. Do you see that? If not you need to reinstall (Don't bother to uninstall) When you are installing please be sure that you don't uncheck anything during the install. Also post you XML and let me see that you are not trying to run something like an NCpod... that will stop the driver from running.

Thanks
Brian
Fixing problems one post at a time ;)

www.newfangledsolutions.com
www.machsupport.com
Re: mach 3 rev2,057 troubles
« Reply #11 on: March 23, 2007, 08:22:40 PM »
When upgrading from Ver 1.84 to a later 2.xx version, can the 1.84 XML just be dragged back into the folder and continue to be used as it was in 1.84 or must something be done to create a new one for use in 2.xx?

Thanks in advance,
Terry
Re: mach 3 rev2,057 troubles
« Reply #12 on: March 23, 2007, 09:43:16 PM »
You should be able to use it... Axis slaving did change so if you have a slaved axis you should check the slaving settings.
Fixing problems one post at a time ;)

www.newfangledsolutions.com
www.machsupport.com
Re: mach 3 rev2,057 troubles
« Reply #13 on: March 24, 2007, 05:12:39 PM »
had o.o for time in dro
checked my mach3 drivers and i had 2 installed under the mach3 pulsing engine, deleted both and reinstalled 2.o57 ( its what i had  close to hand) and it works now..
so it appears that you can have too many drivers , must have confused the program
dan
Re: mach 3 rev2,057 troubles
« Reply #14 on: March 25, 2007, 12:02:11 AM »
Hi Dan,
I have quite a few XP machines that did not like the new driver.  I am not sure why but it looks that way to me still trying to find out.  My XPs work fine with the older driver.

Good luck  ???
Werner
Re: mach 3 rev2,057 troubles
« Reply #15 on: March 26, 2007, 01:36:33 PM »
When you install don't run Mach3 first. also do you ever see the driver test when you install?
Fixing problems one post at a time ;)

www.newfangledsolutions.com
www.machsupport.com
Re: mach 3 rev2,057 troubles
« Reply #16 on: March 26, 2007, 06:38:56 PM »
works fine now, once i deleted those 2 drivers under the pulsing engine and reinstalled m3 ver 2.060
thanks for all the suggestions. now to make some chips.
dan
Re: mach 3 rev2,057 troubles
« Reply #17 on: March 27, 2007, 10:00:32 AM »
Good job!

Best of luck
Brian
Fixing problems one post at a time ;)

www.newfangledsolutions.com
www.machsupport.com