Author Topic: "Another" Soft Limits issue/problem  (Read 5369 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Scott_M

  • Active Member
  • Posts: 10
    • View Profile
Re: "Another" Soft Limits issue/problem
« Reply #10 on: July 26, 2013, 09:55:08 AM »
3.042.029

Scott

Offline Hood

  • Mach4 Alpha
  • Posts: 25,775
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: "Another" Soft Limits issue/problem
« Reply #11 on: July 26, 2013, 10:06:36 AM »
Ok thats fine.
 Can you load the standard screenset (1024.set) and see if that helps, you may have to do the steps mentioned above again.
If not try this xml.
Hood

Offline Scott_M

  • Active Member
  • Posts: 10
    • View Profile
Re: "Another" Soft Limits issue/problem
« Reply #12 on: July 26, 2013, 10:30:40 AM »
I do not have the standard screenset so I tried your xml with my screenset.

SUCSESS !!!!

All seems to be working again.
I can not thank you enough for your help on this, it is truly appreciated.
Out of curiosity what did you change in the xml ?
I had tried changing the value of oemdro119 and oemled119 from 0 to 1 but that did nothing so I changed it back.

Once again

Thank you


Scott

Offline Hood

  • Mach4 Alpha
  • Posts: 25,775
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: "Another" Soft Limits issue/problem
« Reply #13 on: July 26, 2013, 10:41:17 AM »
I simply did as I said above, disabled home inputs in  ports and pins, homed then enabled soft limits and then went back and enabled the homes.
Hood

Offline Scott_M

  • Active Member
  • Posts: 10
    • View Profile
Re: "Another" Soft Limits issue/problem
« Reply #14 on: July 26, 2013, 10:50:57 AM »
That is weird , I wonder why that would not work at the machine.

Again
Thank you very much !  all is well.


Scott

Offline Hood

  • Mach4 Alpha
  • Posts: 25,775
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: "Another" Soft Limits issue/problem
« Reply #15 on: July 26, 2013, 10:53:36 AM »
May have something to do with the screenset, I didnt have the Tormach one you had so had to load the default Mach one.
Hood

Offline Scott_M

  • Active Member
  • Posts: 10
    • View Profile
Re: "Another" Soft Limits issue/problem
« Reply #16 on: July 26, 2013, 11:08:40 AM »
Hmm

Maybe.

Scott