Hello Guest it is May 19, 2019, 11:04:55 PM

Author Topic: Mach 3 not responding  (Read 4640 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Re: Mach 3 not responding
« Reply #10 on: August 07, 2012, 01:11:18 PM »
Okay Thanks so much!

What do you suggest I put the enables set to for the port and pin for my limit switches?

V

Offline Hood

*
  •  25,811 25,811
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: Mach 3 not responding
« Reply #11 on: August 07, 2012, 01:33:39 PM »
Do you need enables?
Hood
Re: Mach 3 not responding
« Reply #12 on: August 09, 2012, 08:03:10 PM »
hello i have a sherline mini mill center i'd like to have it running with mach 3 softwa re,but i dont know how to get it running i tried with the demo i have the control box and windows xp computer ,but it wont jog,i just want to get this bad boy going,what do i need.

Offline Hood

*
  •  25,811 25,811
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: Mach 3 not responding
« Reply #13 on: August 10, 2012, 03:01:30 AM »
First thing you need to do is you need to set the axis up correctly in ports and pins.
Hood
Re: Mach 3 not responding
« Reply #14 on: August 10, 2012, 08:47:48 PM »
Yes, and I believe i have the axises connected properly to the control box ,as well as the other wires,i have a parellel port connection through the control box to my computer but still nothing, is it not as simple as just connecting the wires and using the demo.  thanks

Offline Hood

*
  •  25,811 25,811
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: Mach 3 not responding
« Reply #15 on: August 11, 2012, 03:48:59 AM »
It is as simple as that as long as you have the correct ports and pins assigned.
If you attach your xml I will have a look to see if your config has any issues.
Hood