Hello Guest it is October 16, 2019, 03:41:25 AM

Author Topic: Noob need help  (Read 6201 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Re: Noob need help
« Reply #10 on: June 08, 2012, 06:43:43 PM »
were is that located in the diagnostics?
Re: Noob need help
« Reply #11 on: June 08, 2012, 06:44:30 PM »
i found it it says +0.0

Offline Hood

*
  •  25,855 25,855
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: Noob need help
« Reply #12 on: June 08, 2012, 06:47:38 PM »
Ok that may be the problem, sounds like the driver is not loaded.
Close Mach and go to the Mach3 folder and double click on DriverTest.exe and let it run, once its done its thing  try Mach again. You will likely get a pulsing error message when you try the driver test as there is no driver loaded but letting it run until it says its done will install the driver. You could also run it again for a second time and have a look and see if its showing a nice clean pulse.
Hood
Re: Noob need help
« Reply #13 on: June 08, 2012, 06:54:33 PM »
it doesn't run the driver test. i double click it and nothing
Re: Noob need help
« Reply #14 on: June 08, 2012, 06:55:30 PM »
i got it to work

Offline Hood

*
  •  25,855 25,855
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: Noob need help
« Reply #15 on: June 08, 2012, 06:57:50 PM »
Good to hear :)
Hood


Re: Noob need help
« Reply #16 on: June 08, 2012, 07:03:57 PM »
im sorry for the miss understanding i was talking about the driver test. :(
Re: Noob need help
« Reply #17 on: June 08, 2012, 07:04:38 PM »
the test stays saying that mach3 is undercontrol

Offline Hood

*
  •  25,855 25,855
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: Noob need help
« Reply #18 on: June 08, 2012, 07:05:41 PM »
Ok if its run for a bit just close it. Try Mach again or alternatively run it again and see if it runs this time.
Hood

Offline Hood

*
  •  25,855 25,855
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: Noob need help
« Reply #19 on: June 08, 2012, 07:06:44 PM »
Oh also think there may have been a patch for Vista to allow the driver to run, will see if I can find a link. I have never used Vista so not too clear on the patch.
Hood