Hello Guest it is December 16, 2019, 05:18:07 AM

Author Topic: Reverse RUN problem in second pass  (Read 7804 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tweakie.CNC

*
  • *
  •  8,027 8,027
  • Super Kitty
    • View Profile
    • Tweakie.CNC
Re: Reverse RUN problem in second pass
« Reply #10 on: December 13, 2011, 06:20:04 AM »
Quote
OK bit the bullet and upgraded to R3.042.022 and it's still broken. Pretty please?

Hi Ian,

That's either a typo or else you haven't upgraded at all.  ;D

Tweakie.
Success consists of going from failure to failure without loss of enthusiasm.  Winston Churchill.

Offline stirling

*
  • *
  •  2,188 2,188
  • UK
    • View Profile
    • www.razordance.co.uk
Re: Reverse RUN problem in second pass
« Reply #11 on: December 13, 2011, 06:47:06 AM »
Sorry Tweakie - you've lost me there... I was on R3.042.020, now I'm on R3.042.022. Why's that not an upgrade?

Ian
« Last Edit: December 13, 2011, 06:54:49 AM by stirling »

Offline Tweakie.CNC

*
  • *
  •  8,027 8,027
  • Super Kitty
    • View Profile
    • Tweakie.CNC
Re: Reverse RUN problem in second pass
« Reply #12 on: December 13, 2011, 06:58:55 AM »
My mistake, I thought you may have gone the whole hog and updated to R3 043 022.

Tweakie.
Success consists of going from failure to failure without loss of enthusiasm.  Winston Churchill.

Offline stirling

*
  • *
  •  2,188 2,188
  • UK
    • View Profile
    • www.razordance.co.uk
Re: Reverse RUN problem in second pass
« Reply #13 on: December 13, 2011, 07:25:35 AM »
No Tweakie you were quite right - it was a typo. But I have upgraded - from R3.042.020 to R3.043.022.

Cheers

Ian

scottn

*
Re: Reverse RUN problem in second pass
« Reply #14 on: December 13, 2011, 09:28:47 AM »
Hello,
Is this the full file or are you doing something more (like an M30 at the end)
G00  X105.000000 Y5.000000
M3
G00 X100.000000 Y0.000000
G02 X100 Y200 R100
G02 X100 Y0 R100
M4

I would think the file would be more like this:
G00  X105.000000 Y5.000000
M3
G00 X100.000000 Y0.000000
G02 X100 Y200 R100
G02 X100 Y0 R100
M5
M30


Offline BR549

*
  •  6,916 6,916
    • View Profile
Re: Reverse RUN problem in second pass
« Reply #15 on: December 13, 2011, 09:54:17 AM »
HIYA IAN, RevRun has been bad for a long time AS well as G68 in plasma. I don't think it is high on the fixit list.

(;-) TP
« Last Edit: December 13, 2011, 09:56:11 AM by BR549 »

Offline stirling

*
  • *
  •  2,188 2,188
  • UK
    • View Profile
    • www.razordance.co.uk
Re: Reverse RUN problem in second pass
« Reply #16 on: December 13, 2011, 10:53:55 AM »
Hi Terry - I took it over to yahoo and Brian's going to take a look at it.

Cheers

Ian

Offline BR549

*
  •  6,916 6,916
    • View Profile
Re: Reverse RUN problem in second pass
« Reply #17 on: December 13, 2011, 03:39:13 PM »
HUM I thought THIS was the Machsupport site (;-)

(;-) TP
Re: Reverse RUN problem in second pass
« Reply #18 on: December 14, 2011, 10:38:48 AM »
Okay this has made it to Brian needs to test this phase... I will tell you what I find..

Thanks
Brian
Fixing problems one post at a time ;)

www.newfangledsolutions.com
www.machsupport.com
Re: Reverse RUN problem in second pass
« Reply #19 on: March 05, 2012, 11:37:45 PM »
hello I have the same problem, any news?