Hello Guest it is December 12, 2019, 12:47:52 AM

Author Topic: Toshiba TB6560 help please !!!!!  (Read 4232 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Toshiba TB6560 help please !!!!!
« on: March 02, 2012, 07:32:03 PM »
my machine a windows xp , was running fine,using mach3 vcarve pro artcam and photo vcarve,on lpt port  i let it rest for some days and disconnect the machine to use my vinyl cutter on port com3 and make some modification on the computer to make it run faster and erase the restore point on the hard drive so i can t go back to were the machine was running OK, please help i want to know if my driver the TB6560 is burn or is the computer ?

Offline Hood

*
  •  25,856 25,856
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: Toshiba TB6560 help please !!!!!
« Reply #1 on: March 03, 2012, 03:22:22 AM »
Attach your xml and I will take a look and see if I can work out what is wrong.
Hood
Re: Toshiba TB6560 help please !!!!!
« Reply #2 on: March 03, 2012, 02:13:36 PM »
this is the xml, wen i star the computer the lights turn to red  on the board and will the computer is starting they fade out

Offline Hood

*
  •  25,856 25,856
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: Toshiba TB6560 help please !!!!!
« Reply #3 on: March 03, 2012, 02:33:16 PM »
That is a blank xml.
Open Mach and lower right you will see the name of the profile you are using, look in the mach folder on your computer for a file of that name with a xml extension.
Hood
Re: Toshiba TB6560 help please !!!!!
« Reply #4 on: March 03, 2012, 02:42:04 PM »
 ///////////////Configuration Check Facility///////////////////////

 Any obvious errors are checked by this facility, passing does not mean
 you have no errors, but as more error possibilities are found,
 more checks will be added to this facility.
 Currently, the most frequenct tech-support errors are checked for. 

 ///////////////LIMIT & HOMING CHECK///////////////////////

Limit Switch found enabled, and activated.
 


  A switch may be misset in its Active Low setting. No LED's on the
 Diags page under Inputs should be lit up unless a switch is pressed
 if one IS, then reverse the setting of the LowActive param for that
 Switch in the config/ports&Pins/Input Signals tab.
 ////////////////////// End of Homing and Limits Check ///////////////////////////////////


 ///////////////OUTPUT Signals Check///////////////////////

Pin for an Output found as not pins 1 - 9, 14, 16, or 17. Unless using ModBus, this is wrong. 
  ///////////////End of OUTPUT Signals Check///////////////////////

 //////////////// Digitising Probe /////////////////////////
 Digitising Probe Pin setting may be wrong
 It should be pins 10-13 or 15. Check it before use!.
 /////////End of Probe Check /////////////////////!.

 /////////Motor Settings - Enabled Motors only are Checked/////////////////////!.

 /////////Motor Settings - End of Motor Checks/////////////////////!.

 Checkup complete , please check any errors listed. 

 Thank you for checking your Settings..... 
Re: Toshiba TB6560 help please !!!!!
« Reply #5 on: March 03, 2012, 02:43:21 PM »
ok, sorry i post the system check file
Re: Toshiba TB6560 help please !!!!!
« Reply #6 on: March 03, 2012, 02:47:13 PM »
this is the one i found

Offline Hood

*
  •  25,856 25,856
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: Toshiba TB6560 help please !!!!!
« Reply #7 on: March 03, 2012, 02:59:20 PM »
Have sent you a PM.
Hood
Re: Toshiba TB6560 help please !!!!!
« Reply #8 on: March 03, 2012, 03:37:08 PM »
j