Hello Guest it is July 22, 2019, 06:30:56 AM

Author Topic: Shuttlepro dials not working  (Read 2392 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Shuttlepro dials not working
« on: December 11, 2006, 07:25:38 PM »
I upgraded to a newer computer.  Did a fresh install of XP and the newest version of mach3 2.0.025 I was running 1.84. I moved over the XML file and downloaded the shuttlepro driver from the mach3 folder on the ftp.

Everything works except the dials on the shuttle.  Buttons work fine.

Did a search on the archive to see if there was any reports of problems. 

I re-downloaded the shuttlepro.dll and re configured still the dials do not work.

I never downloaded a driver for the shuttle so I do not htink there is any conflict of drivers.

I guess I can go down in versions to see if that will help but I thought I would ask first.

Thanks.

dan.

Offline Chaoticone

*
  • *
  •  5,526 5,526
  • Precision Chaos
    • View Profile
Re: Shuttlepro dials not working
« Reply #1 on: December 11, 2006, 08:11:47 PM »
I have not had a chance to play with this yet. Does the shuttle pro emulate keystrokes? Could your screen set be causing this if it were different?
;D If you could see the things I have in my head, you would be laughing too. ;D

My guard dog is not what you need to worry about!
Re: Shuttlepro dials not working
« Reply #2 on: December 11, 2006, 08:23:11 PM »
I had the incorrect driver.  There is a download for the driver on the same page as the mach3 d/l.

My bad , works fine now.

Thanks.

Dan.

Offline Chaoticone

*
  • *
  •  5,526 5,526
  • Precision Chaos
    • View Profile
Re: Shuttlepro dials not working
« Reply #3 on: December 11, 2006, 08:32:01 PM »
Good deal
;D If you could see the things I have in my head, you would be laughing too. ;D

My guard dog is not what you need to worry about!