Hello Guest it is December 06, 2019, 07:55:31 AM

Author Topic: Reset = E-stop?  (Read 13726 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline BR549

*
  •  6,916 6,916
    • View Profile
Re: Reset = E-stop?
« Reply #30 on: June 06, 2011, 03:08:49 AM »
J it said it was missing 1 image file "PG1.png"

(;-) TP
Re: Reset = E-stop?
« Reply #31 on: June 06, 2011, 03:13:12 AM »
Oh okay, I think that's from a previous screen that I removed, I find these strange problems with screen designer...
I think I should just do it from scratch again, clearing and retyping the code didn't fix it...

Offline Hood

*
  •  25,856 25,856
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: Reset = E-stop?
« Reply #32 on: June 06, 2011, 03:34:23 AM »
Just awake and looking at your screenset, maybe I dont have things loaded correctly but how do you even know its in Reset as I dont see any LEDs or error messages when I load your screen.
Hood
Re: Reset = E-stop?
« Reply #33 on: June 06, 2011, 03:36:54 AM »
It has both a section for error messages(Label "Error") as well as a ticker(Label "Ticker0")...

Offline Hood

*
  •  25,856 25,856
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: Reset = E-stop?
« Reply #34 on: June 06, 2011, 03:38:37 AM »
Ok yes see that now, eyes still half shut, trying to catch up on lack of sleep in the last week :D
Hood

Offline Hood

*
  •  25,856 25,856
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: Reset = E-stop?
« Reply #35 on: June 06, 2011, 03:41:14 AM »
Ok next question, how do you get it out of Reset in the first place? Might have already said as I have not gone through all the posts.
Hood
Re: Reset = E-stop?
« Reply #36 on: June 06, 2011, 03:42:02 AM »
You mean when starting up? Click on initialize.

Offline Hood

*
  •  25,856 25,856
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: Reset = E-stop?
« Reply #37 on: June 06, 2011, 03:44:11 AM »
Ok, how do yo get back to the initial screen?

Offline Hood

*
  •  25,856 25,856
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: Reset = E-stop?
« Reply #38 on: June 06, 2011, 03:47:43 AM »
I had to reload to get back to the initial screen then pressed Initialise  to take Mach out of reset, then loaded code, ran it a bit and pressed your reset button and all seemed fine for me. How are you getting it to fault by using the Reset button? Can you attach your xml as well as it may be something in it.
Hood
Re: Reset = E-stop?
« Reply #39 on: June 06, 2011, 03:52:43 AM »
Hmmmm Strange... Let me reinstall quick and see. Btw how did you get it to e-stop after initializing?