Hello Guest it is May 24, 2019, 06:13:41 PM

Author Topic: PC won't boot up  (Read 4075 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Re: PC won't boot up
« Reply #10 on: March 24, 2011, 05:20:43 PM »
Hey Jeff,
  Not much info seen on the mobo, just  663ASPRO  Rev:1.2

Anyway, I pushed the impeller off of the fan (thought for sure I would break it) but it popped apart, then I put a drop of oil on the shaft and reassembled it.
It spins now like a raped ape and the PC runs OK now.
Now that it's running, I'll make note of the info.
Thanks Jeff,

Hood, the other 2 fans I tried were 3 wire as the original, tried on the original header. Thet were all 12v but the amps were all different. Maybe that's why they wouldnt work. I didn't realise the mobo gets feedback from the fan, good I guess.
A little lube is good for lod stuff. ;D
All is good for now.
Thanks,
Russ

Offline Hood

*
  •  25,817 25,817
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: PC won't boot up
« Reply #11 on: March 24, 2011, 05:23:51 PM »
Russ, google tells you its a Jetway mobo. Glad its going now :)
Hood
Re: PC won't boot up
« Reply #12 on: March 24, 2011, 05:29:54 PM »
Hi,


Is this the manual for your mobo.

If it is, could be useful to keep a copy on hand.

Happy it was so simple and you make it work

Jeff
Re: PC won't boot up
« Reply #13 on: March 24, 2011, 05:56:10 PM »
Thanks guys, yes Jeff, that looks like it !
This is an antique lol, I expected the manual to be chiseled on a stone tablet.
Moer info there than I expected.
See the fan stuff too, amazing.
Thanks again men,
Russ
Re: PC won't boot up
« Reply #14 on: March 25, 2011, 01:27:19 PM »
I still have a Tandy 1000HX from radio shack, paid $2500.00, don't remember what year it was.

It have a huge 56K memory

But I lost my VIC20 and my TRS80.

Jeff