Hello Guest it is September 18, 2019, 09:02:33 AM

Author Topic: Another newbie problem.  (Read 3820 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Re: Another newbie problem.
« Reply #10 on: February 14, 2011, 06:43:59 PM »
You just totally lost me. LOL


Milton

Offline Hood

*
  •  25,849 25,849
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: Another newbie problem.
« Reply #11 on: February 14, 2011, 06:46:39 PM »
Ok if you can get internet access on the machines computer you can use that to attach your xml, if you cant then you could use a usb pen drive or something else like that to get the xml from the other computer and transfer it to your internet computer.
That will then allow you to attach it to your post.
Hood
Re: Another newbie problem.
« Reply #12 on: February 14, 2011, 07:34:58 PM »
I don’t even know what a xml is, just shows you how computer savvy I am.

Been trying to get this to work for two day’s, just about ready to stick Turbo cnc back on it. LOL

Offline Hood

*
  •  25,849 25,849
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: Another newbie problem.
« Reply #13 on: February 14, 2011, 07:44:47 PM »
The xml is your config settings. If you open Mach and look lower right you will see the name of the profile you are using. Next go to your Mach3 folder and look for a file with the same name of your profile, it will have the .xml extension but you may not see that if you have not opted for windows to show known file extensions, so it will just be a file with the name of your profile that you will see.
Hood