Hello Guest it is August 19, 2019, 08:40:51 AM

Author Topic: Problem with Reinstall  (Read 1914 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Problem with Reinstall
« on: December 03, 2010, 11:22:17 PM »
I backed up my Mach 3 CNC_Router files (custom settings) and reinstalled Mach 3 on my computer after a fresh Windows iXP install on my computer, same computer, same operating system as before.

I can't get my custom router files to work properly. If I open up the generic Mach 3 screen I can get my motors to run without any problems. If I load my CNC_Router files from the Mach 3 Loader, I can load up gcode and click on "run" and the screen does its thing like if the CNC was operating but my motors aren't moving, using the arrows to move the motors doesn't work either.

Its the first time I try to reinstall Mach 3 so not sure whats going on exactly. Attached is a screen shot of my router. I'd love to get this working if anyone has any ideas please help, I really don't want to have to go through setting up the software and a table again from scratch.

http://img.photobucket.com/albums/v104/philmailloux/screen.png

Offline ger21

*
  • *
  •  6,288 6,288
    • View Profile
    • The CNC Woodworker
Re: Problem with Reinstall
« Reply #1 on: December 03, 2010, 11:59:12 PM »
Check the ports and pins for the motor outputs.
Gerry

2010 Screenset
http://www.thecncwoodworker.com/2010.html

JointCAM Dovetail and Box Joint software
http://www.g-forcecnc.com/jointcam.html
Re: Problem with Reinstall
« Reply #2 on: December 04, 2010, 12:16:07 AM »
The ports and pins weren't associated with anything under my custom profile but are adjusted with the regular Mach3 profile. Is there some file I can import in my custom profile to set it all as it was before or do I need to configure everything again from scratch?

Offline Hood

*
  •  25,849 25,849
  • Carnoustie, Scotland
    • View Profile
Re: Problem with Reinstall
« Reply #3 on: December 06, 2010, 06:23:07 AM »
You can copy the standard profile to your desktop, rename it, place it back in the Mach3 folder and start that renamed profile.
Hood