Hello Guest it is August 20, 2019, 05:02:44 AM

Author Topic: No movement  (Read 3842 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

No movement
« on: July 06, 2006, 02:01:10 PM »
I just download the demo of Mach 2 for my maxnc 10 ol got all the driver (from the forums ) the motor sound as if they are trying to step but there is no movement i am at a lost i want to be able to manual step the machine before i buy the software.
Thanks

Rodney
Re: No movement
« Reply #1 on: July 06, 2006, 02:33:08 PM »
Did you check Max NC mode under the ports and pins?
Fixing problems one post at a time ;)

www.newfangledsolutions.com
www.machsupport.com
Re: No movement
« Reply #2 on: July 06, 2006, 05:39:43 PM »
yes the maxnc mode is check
Re: No movement
« Reply #3 on: July 07, 2006, 08:46:05 AM »
Do you have any info on the pinout of your drives? I am thinking that you are not running the wave drives.... I am sorry I have never seen the MaxNC drives or worked with them... But I will do my best!
Fixing problems one post at a time ;)

www.newfangledsolutions.com
www.machsupport.com
Re: No movement
« Reply #4 on: July 07, 2006, 11:18:44 AM »
no i do not have the pinout of the drives i will call maxnc today and try and get the pin outs from them
Re: No movement
« Reply #5 on: September 11, 2006, 12:05:57 AM »
Hi, rodney
I am new to the forum and I have Maxnc 15 CL that I try to get going with mach but I had the same problem as you.
did you get your machine to work?
if so can you shared the some information.

Thanks
Re: No movement
« Reply #6 on: September 12, 2006, 11:21:22 AM »
There are docs for the pinout on the FTP server :) I will see if I can get an XML from a guy that I helpped out that other day and post it on the FTP server
Fixing problems one post at a time ;)

www.newfangledsolutions.com
www.machsupport.com