Hello Guest it is November 15, 2019, 12:31:34 PM

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Trell

Pages: 1
1
General Mach Discussion / Re: WTF old copy of Mach3
« on: October 18, 2011, 09:08:20 PM »
never mind I found it ....It was in the ports and Pins under Motor Output on the step port and the dir port I forgot to change all of them to 1's
I will be back when I install the probe

2
General Mach Discussion / WTF old copy of Mach3
« on: October 18, 2011, 08:26:41 PM »
I had an old copy of mach3 hooked up to the CNC and it was working fine on jog. But it would only run about 20k lines of code.
I tried to update Mach3 but it did the same thing. Next I uninstalled Mach3 and reinstalled the software, installed the license for mach3, Set all the pins for the motors
now it want even Jog Mach3 software on the screen says that the unit is moving but the CNC does not move ????..........but now Mach3 sees all the G Code
Has anyone got any ideas
Trell

3
Mach3 under Vista / Re: Getting up and running in Vista
« on: February 11, 2008, 07:24:32 PM »
I have tried everything to get Mach3 to run on my new Vista ,E machina CPU due to a hardware crash. Have you got any help for me or should I just THROW THE DAMN THING DOWN THE HILL?
Just like everybody else DRIVER ERRORS
What is up with this
It has been about a year now that Vista has been on the market
and it looks like you guys dont have a SureFire fix that works everytime yet
I will keep checking

Pages: 1