Hello Guest it is March 01, 2021, 12:47:26 PM

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - CJEls

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 »
41
General Mach Discussion / Re: Running macro and testing them
« on: May 10, 2008, 04:28:18 PM »
Hood can it be because my inpus is not in seqence.

42
General Mach Discussion / Re: Running macro and testing them
« on: May 10, 2008, 03:01:23 PM »
Hood I even tried to Use iunput 1 to4 in the place o OEMtrigger1 to4 with the same result no output.

43
General Mach Discussion / Re: Running macro and testing them
« on: May 10, 2008, 02:56:08 PM »
It is a ratched type turret.When it reverses it locks the turret.

44
General Mach Discussion / Re: Running macro and testing them
« on: May 10, 2008, 02:52:46 PM »
I have disconnected the revers relay just to see if the relay was the problem.

45
General Mach Discussion / Re: Running macro and testing them
« on: May 10, 2008, 02:50:16 PM »
Hood output4 drives a relay to turn the turret.When this relay falls away another relay comes in at a lower voltage and reverses the turret. This is hard wired.

46
General Mach Discussion / Re: Running macro and testing them
« on: May 10, 2008, 02:35:27 PM »
Hood the previous reply should have been brain.I tested it with a brain program and with that it is working (the OEM TRIg).

47
General Mach Discussion / Re: Running macro and testing them
« on: May 10, 2008, 02:26:12 PM »
Hood  the turret reverses to lock.You can hear the turret going past the locking pointand then it must reverse. The OEM triggers is working I tested it in a brisn brogram.

48
General Mach Discussion / Re: Running macro and testing them
« on: May 10, 2008, 11:19:42 AM »
Hood if I switch the oem trigger inputs off and i switch the input 1 to4 on I can see my inputs from the turret, it will only change as it gets to the next tool.They are set at active low but i have played with it setting it active high.

Cj

49
General Mach Discussion / Re: Running macro and testing them
« on: May 10, 2008, 11:14:13 AM »
Hood where do I see the oemtrigger leds

50
General Mach Discussion / Re: Running macro and testing them
« on: May 10, 2008, 11:12:21 AM »
hood I see that you have taken one line and switched it Off I presume that the probleme is there."If oldturretpos<>nexttool then"

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 »