Hello Guest it is August 13, 2022, 04:58:58 AM

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Ed

Pages: 1 2 »
1
General Mach Discussion / Best Reasonable THC
« on: June 16, 2010, 01:34:51 PM »
Who has the best THC for the money?

Thanks Ed

2
General Mach Discussion / auto set z
« on: April 09, 2009, 10:14:37 PM »
I have a micro switch setup I would like to hook up to let my tool on my z move over to and touch to automatically set my z. How would i go about hooking this up.
Thanks Ed

3
General Mach Discussion / Re: jerky servo Mach3
« on: February 11, 2008, 11:46:29 AM »
This is my xml file.
Thanks

4
General Mach Discussion / Re: jerky servo Mach3
« on: February 11, 2008, 12:13:30 AM »
This is what I'm using Mach3VersionR2.63. What causes the kernel speed to to affect the volicity speed. Now even if I which back to 25000Hz it only jogs at half the speed.
Thanks Ed

5
General Mach Discussion / Re: jerky servo Mach3
« on: February 10, 2008, 02:50:13 PM »
The Newest one.
Ed

6
General Mach Discussion / Re: jerky servo Mach3
« on: February 09, 2008, 09:06:58 PM »
I would have thought someone had ran across this. I changed my kernel speed from 25000 to 45000Hz and the table runs perfect. But I had my motors set to 100 velocity. My jog runs at 200 so I have to set velocity at 50. Now my table jogs at 100 units. Why is this is there some other setting in the motor that I'm not getting. Even though I'm very happy with my new table now its runs very smooth.
Thanks Ed

7
General Mach Discussion / Re: jerky servo Mach3
« on: February 09, 2008, 12:05:48 PM »
My jog is at 100%. It will jog around at 100 units smooth but running code at as little as 6 units it jerks and misses step's.
Thanks Ed

8
General Mach Discussion / jerky servo Mach3
« on: February 09, 2008, 11:28:21 AM »
I have just built a new table and power supply. I'm using 320 gecko's . I have been up for days tyring to get this wright. The table runs perfect in jog mode. But when I run code that I run on my stepper table it is very jerky and misses steps. I hate to ask but could someone Please help tune these motors in mach3.
Thanks Ed

9
I changed out my computer too. Guess what I forgot to put mach processor in my cam. So Thant fixed most of my problem.

10
I have been using Mach3 for a while on a small table with steppers. I built a new table. Now I'm using servo's. In my control box I'm using Gecho's 320 drivers. The unit run great in jog mode. It moves the way it is suppose to when you press the + or - button's. But when I try to run code it goes nuts. It runs very rough and loses step's and usually goes the wrong way. I have tried everthing I can think of. Would someone Please Help.
Thanks Ed

Pages: 1 2 »