Hello Guest it is November 29, 2022, 12:01:10 PM

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Bill s

Pages: 1 2 »
1
Hi David,

Have you tried moving it with your mouse.


Regards

Bill

2
General Mach Discussion / Re: Toolpath Screen
« on: July 16, 2006, 07:55:35 AM »
Thanks John S and Hood,

Worked a treat.   ;D

3
General Mach Discussion / Toolpath Screen
« on: July 16, 2006, 12:10:28 AM »
Hi,

I have recently downloaded version 1.090.064 onto my computer, can anyone tell me why my toolpath screen looks like the attached file.


Kind Regards

Bill S.

4
General Mach Discussion / Re: Cutter marking wood
« on: July 02, 2006, 02:04:36 PM »
Thanks Brian,

One of the problems is solved and I think I know what the other is, first one was not cutting smooth, that was caused by me having the CV FEEDRATE button check at + 10, as soon as I turned it off bingo smooth and faster cuts, Second is the marking on the wood, I have 12mm bars carrying my zaxis and there is a slight amount of flexing so, I think I will go and get some 18/19 mm bars and do a re-build in that area, not all the marking has gone but it is a lot better.

Kind Regards

Bill

5
General Mach Discussion / Cutter marking wood
« on: July 01, 2006, 03:47:16 PM »
Hi all.

I have a small problem whilst cutting Mach3 does not appear to be reading the program too well I think, My cutter is cutting in a  jerky  motion, can anyone tell me what the problem is.

Thanks Bill S

6
General Mach Discussion / Inch and mm
« on: April 24, 2006, 02:51:57 PM »
Hi all,
can anyone tell me how I can use mach 3 for both Inch and mm.

Kind Regards

Bill S

7
LazyCam (Beta) / Re: Newbie can't load dfx
« on: April 16, 2006, 03:03:19 AM »
Try this,
maybe the version of coral that you are using, (12).

8
General Mach Discussion / Re: 2 axis running
« on: April 14, 2006, 04:23:48 AM »
Thanks Brian,
I downloaded the latest version two days ago will it be in that one, I will not use it until I get used to the Lcam side of things, I had a problem with Lcam the other day, on the tool path screen in Mac3 it showed anything but what I had put in, So until I am confident with Lcam I will leave the new version alone as far as my main program is concerned.


Kind Regards

Bill S.

9
General Mach Discussion / Re: 2 axis running
« on: April 04, 2006, 03:32:44 PM »
Cheers Brian,

I will have to watch what I am doing.

Kind Regards

Bill S

10
General Mach Discussion / 2 axis running
« on: April 04, 2006, 10:59:46 AM »
Hi all,
I am a newbie and I am running Mach 3.
The problem I am having is to do with runningĀ  2 axis together, I am using the soft limits only at this time, and if I run for instance x and y together using my cursor keys and X axis reaches home first Y axis stops also and, will not start again on the first press of the button on the key pad all I get is my motors growling at me, but it will move OK on the second press of the button this happens no matter which 2 axis I run together. ???
Can anyone tell me what the problem is.

Kind Regards

Bill S

Pages: 1 2 »