Hello Guest it is November 18, 2019, 01:48:13 PM

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - TPS

861
ok if i have inderstood this, you are using Charge Pump as an "ENABLE" ?

i am allways using the Output enable for this

862
question:
for what do you realy Need charge pump ?

sorry i did not get this !?

btw. the XML Looks ok now for e-stop.

Thomas

863
also your just sended XML says that e-stop emulated is checked.

in worst case i would Setup an new blank Profile.


864
I am not seeing any change with the indicator you circled... It stays yellow regardless of switch being open or closed.

there is something wrong, it should Change Status.

865
can you please post your XML again?

you said Emulated is unchecked, the XML you posted earlier says emulated is checked.

if your e-stop Switch is connected to pin15 the led in UC Monitor shouls Change if you Switch it.
 

866
can you see input15 changing if you push the button in the uc100 i/out Monitor?

867
do you have a "real" e-stop button ?

868
had a quick look to your XML, you posted.

there is the e-stop is emulated enabled.

is your e-stop realy emulated ?

869
i have realy no experience with the UC100,
but the red idle led would make me thinking about.

whats about to contact Automation Technology Support
to get a information what the red idle led want's to tell us.

in the manual i found nothing about red only about green ight.

870
General Mach Discussion / Re: anilam 3000 retro fit?
« on: March 03, 2018, 12:18:43 PM »
i think a:

CSMIO/IP-A

is not a bad choice.

but let's see what else is comming up.