Hello Guest it is October 18, 2021, 06:08:24 AM

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - TPS

2051
ich kann den deutschen Text schon lesen, kein Problem.

ok let's carry on in english to keep al the others in the race.

maybe one of the ethernet SS guy's can test this code, because as said
it is running here fine.

Thomas

2052
found it,

The only restriction is that you are advised not to call another script from within a script


from:

http://www.machsupport.com/Mach3Wiki/index.php?title=Mach_specific_Subroutines/Functions_grouped_by_purpose

Thomas

2053
Hello Max,

i have seen you do macro calls inside the macro.
i had also unexpected courious things when i did this.
somewhere is written not to call macros in a macro.

yust a idea.

Thomas

Was macht der deutsche Text bei der Msgbox ?

2054
Hello Max,

i tested this:

      Call setOEMDRO(42, 100)

      Call setOEMDRO(1216, 40)
         Call setOEMDRO(1217, 60)

      
           Code "g0 g53 Z" & GetOEMDRO(54)
      While IsMoving()
      Wend
      Code "g0 g53 Y" & GetOEMDRO(1217) &"g0 g53 X" & GetOEMDRO(1216) 
      While IsMoving()
      Wend

on my testmachine (parallel port)

an it worked well.
so for the moment i am out off ideas.

Thomas

2055
Hello Max,

can you post the complete M6End Macro.
maybe it something before this snippet.

Thomas

2056
Hi,

tested your code snipped here on my Parallel Port test machine.
worked fine.

what controller are you using ?

Thomas

2057
Hi,

have you already tryed this:

Code "G0 G53 X" & GetOEMDRO(1216) &" Y" & GetOEMDRO(1217) 

While IsMoving()
Wend

2058
General Mach Discussion / Re: new guy with problems
« on: April 01, 2015, 04:48:24 AM »
Hi,

check your scalings in main window to be 1.0.
check your step's per unit in motor tuning window.
check your motors are fitted correctly (no loose to the spindle)

Thomas

2059
CS-Lab / Re: Csmio/IP-A drives
« on: March 26, 2015, 02:34:19 PM »
if you install this:

http://www.cs-lab.eu/en/upload/firmware/setup_CSMIO-IP-A-2.603.zip

you get all you Need.

Thomas

2060
CS-Lab / Re: Csmio/IP-A drives
« on: March 25, 2015, 05:34:45 PM »
Hi Ghantos,

if your servo controllers do not support a Encoder Simulation, you have to
install seperate Encoders/glas linear guides or thomething like this.

post some more Information about yor drives.

Thomas