Hello Guest it is December 01, 2021, 12:48:57 AM

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Flipz01

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
101
General Mach Discussion / Enable Outputs
« on: May 01, 2007, 12:54:32 PM »
I can get two Enable circuits to work.  However, I'm having no luck in using Enable circuits #3-6.

Any suggestions?

102
General Mach Discussion / Momentary Outputs
« on: April 13, 2007, 04:07:02 PM »
Does anybody know how to make an output button that is only on when you are clicking it?  Or, that will only be active for about 1 second.

I need a couple of buttons that activate outputs that connect to inputs on a PLC.  It would simplify PLC programming if the output is not maintained.

103
General Mach Discussion / Re: Output issue
« on: April 06, 2007, 02:59:08 PM »
As always - the last thing you'd expect.

The cable had a pin that was present, but broken off internally.

104
General Mach Discussion / Re: Output issue
« on: April 05, 2007, 09:41:53 AM »
I made a breakout circuit board similar to those sold by others on this site, but taylored to our needs.  I can turn on the outputs, and easily measure the changes on the exposed pins - in this case, the lead end of a resistor.

All work but #1.

105
General Mach Discussion / Output issue
« on: April 04, 2007, 03:47:01 PM »
I have outputs on port #1 on pins #1, 2, 9, 14, 16, & 17.  They are all set up active high except #2 which is reverse polarity (active low).

I have # 14, 16, & 17 set up with touchscreen buttons - they work just fine.

I have #1, 2, & 9 set up as enable switches, so each should toggle when I hit the reset button.  However, #1 won't go high - anybody have a clue why that might be?

106
General Mach Discussion / Driver Fault
« on: April 04, 2007, 01:51:53 PM »
I don't see a standard input to read a driver fault.

How do folks out there read this?  I'm adding it as an E-stop input, but that's not quite what I want.

107
LazyCam (Beta) / Saving a slightly customized Lazy Cam
« on: March 31, 2007, 12:17:47 PM »
Is there a way to delete some of the standard icons from the left side if I don't use them?  I'd like to open Lazy Cam and have it come up with only about six icons on the left, and with the "show arrows" already picked.

Is this feature in the pro version?  I just purchased it.

Also, a feature that would be nice is a simple button from Mach3 to Lazy Cam (yes, I know it is displayed at the bottom of the screen, but if I use a touchscreen, that's hard to do), and another button from Lazy Cam to Mach3 or a setting to go straight to Mach3 after you post something.

108
General Mach Discussion / Output LEDs
« on: March 16, 2007, 03:01:09 PM »
I'm new to this, so hopefully this is really simple.

I downloaded the 1024.set screens.  When I go to the diagnostics screen and click on any of the spindle, flood, or mist toggles - Output #1 LED flashes.  The code for the toggles seems correct, and the code for the LEDs 1-3 seem right - so why do I have this problem?

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11