Hello Guest it is December 09, 2021, 09:24:40 AM

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - rickw

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »
91
General Mach Discussion / Re: Driver test file not working
« on: January 30, 2011, 03:50:48 PM »
I'm not sure what to do now because it could be the port that is bad but W7 says the port is functioning properly. I'm not sure why the DriverTest file will not work. But that could give me some indication why things are not working.

92
General Mach Discussion / Re: Driver test file not working
« on: January 30, 2011, 03:23:51 PM »
No voltage coming from the correct pin from the port. Its a new motherboard and CPU. There is constant voltage at pins 10, 11,12, and 13 but none on the correct ones when in motion.

93
General Mach Discussion / Re: Driver test file not working
« on: January 30, 2011, 03:21:01 PM »
What screwed me up was having four motors instead of three when referring to the set up in the book. I get no voltage at the correct pin when the machine is in motion. The cable is good, just checked every pin for continuity. Now I will rig up a mall wire to test the port, my meter probe is to large for the LPT port holes. I cant tell you how much I appreciate the help. I am going to test them now.

94
General Mach Discussion / Re: Driver test file not working
« on: January 30, 2011, 02:48:21 PM »
ok, hold tight, I have to change the pin numbers in Mach to match the pins on the BOB.

95
General Mach Discussion / Re: Driver test file not working
« on: January 30, 2011, 02:42:54 PM »
Before we go any farther, is the BOB numbers corresponding to pin numbers?

96
General Mach Discussion / Re: Driver test file not working
« on: January 30, 2011, 02:35:01 PM »
I'm so lost....On the ports and pins, X is set to step 2, dir 3 and I'm not sure how that corresponds with the cable and cable pins.

97
General Mach Discussion / Re: Driver test file not working
« on: January 30, 2011, 02:19:03 PM »
can you be more specific? Dir + or -? And not sure what you mean by step pin. I am trying to follow but remember I am new at this. If you can be more specific I can follow and do everything you ask.

98
General Mach Discussion / Re: Driver test file not working
« on: January 30, 2011, 02:13:21 PM »
Blended Spd was about 10 and buffer load was 14%

99
General Mach Discussion / Re: Driver test file not working
« on: January 30, 2011, 02:09:49 PM »
The time in Int is jumping all over, 5, 6, 7....When I type in code and the axis shows movement, the pulse freq remains at 25003 (set for 25000). blended spd also w/buffer load. What is this telling me?

The frequency is 25003 now with nothing in movement. Is this correct?

100
General Mach Discussion / Re: Driver test file not working
« on: January 30, 2011, 01:56:57 PM »
Here is the xml file, I think....

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »