Hello Guest it is December 09, 2021, 09:37:55 AM

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - rickw

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »
51
General Mach Discussion / Re: Driver test file not working
« on: January 31, 2011, 03:33:40 PM »
I finally got it to move! Under ports/pins/port setup, i checked sherline 1/2 pulse mode and now everything moves as its supposed to. Finally, but the limit keeps tripping from stray voltage, I think. I will have to run them separate from the power wires. Thanks Hood!!!

52
General Mach Discussion / Re: Driver test file not working
« on: January 31, 2011, 03:15:43 PM »
LOL, you have a great sense of humor! Everything is set the same as the pictures. I have changed nothing. The person who has the site is named Patrick Hood Daniel so assumed you were one in the same. My bad.........

53
General Mach Discussion / Re: Driver test file not working
« on: January 31, 2011, 02:38:18 PM »
So sorry, I thought you were the same Hood that has the DIY CNC website. No wonder we have been miscommunicating. I took it for granted that your examples were in the book and you were aware of my set-up. Now it makes sense.

54
General Mach Discussion / Re: Driver test file not working
« on: January 31, 2011, 02:07:01 PM »
I just received your email as well and I followed your directions to the letter.

55
General Mach Discussion / Re: Driver test file not working
« on: January 31, 2011, 12:37:00 PM »
According to everything I read it should jog but it doesn't.

56
General Mach Discussion / Re: Driver test file not working
« on: January 31, 2011, 11:52:17 AM »
Thanks, i also made sure that it was set step/dir and it is. Still no movement. According to the Mach tutorials, I have it set up right and the motors should move. I just spoke with Keling and he said the BOB is preset so it should run as is. He said the Mach software is not set right to run it. I don't know where to go from here.

57
General Mach Discussion / Re: Driver test file not working
« on: January 31, 2011, 11:18:09 AM »
I have no idea, purchased as a kit. I attached a picture a few posts back. They are like the DIY CNC book, purchased from keling. They say KL-4030 on the side and its a C10 BOB.

58
General Mach Discussion / Re: Driver test file not working
« on: January 31, 2011, 11:03:22 AM »
I am not happy about purchasing $500.00 worth of electronics and receiving no documentation with it what so ever. I have been trying to contact him (keling) and he will not respond. Does anyone know where I can find the documentation for this stuff?

59
General Mach Discussion / Re: Driver test file not working
« on: January 31, 2011, 10:40:06 AM »
You keep mentioning the manual. I do not have a manual or any documentation, just the book and they are set the same as the example in the book. This is why I am having such a hard time with this. I have nothing to refer to except the book. I purchased the drives from keling. How do you check the setting or set to step/dir?

60
General Mach Discussion / Re: Driver test file not working
« on: January 31, 2011, 10:22:00 AM »
Ca you explain the dip switch settings?

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »