Hello Guest it is November 30, 2021, 11:10:55 AM

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Captain Midnight

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »
31
General Mach Discussion / Insight needed, smooth running, gone crazy
« on: July 06, 2011, 02:49:55 AM »
Everything has been running OK. Now, all of a sudden when I hit reset, the motors move all by themselves a few thousands and then, the motors studder. When I hit stop the motors stop, and DROs move a few thousands.
What has happened? I have not changed anything.

32
Feature Requests / Re: Edge probing
« on: July 04, 2011, 03:52:40 AM »
Stirlings program doesn't work. I think the probe array program is going to do what I need.

33
General Mach Discussion / Re: G31 probing via array macro.
« on: July 01, 2011, 02:16:17 PM »
Is this macro up and running? I would like to try and use it. Any updates?

34
Feature Requests / Re: Edge probing
« on: June 30, 2011, 08:28:56 PM »
It doesn't appear to do this.

35
Feature Requests / Edge probing
« on: June 30, 2011, 05:06:08 PM »
Edge probing for reverse engineering a part.

36
Thank you, I found it. I didn't know of this dropdown box. I'm running an Ajax controller, and the backlash is set in it's plugin. I think?

37
Where is "backlash speed" correction located? How is it adjusted. Is it the same as BacklashAccelMultipier?

38
General Mach Discussion / Re: j-code
« on: June 21, 2011, 03:55:16 AM »
I got it.
Thank you for the help.

39
General Mach Discussion / j-code
« on: June 20, 2011, 05:23:02 PM »
I downloaded the plug-in. How do you open it, and use it? I can't seem to see how to turn it on.
Thank you

40
General Mach Discussion / 2.5D probing routine
« on: June 17, 2011, 07:19:44 PM »
Does anyone have Stirlings 2.5D probing routine running. Mine is not working, and I need some help. It start OK and then stops.
When I push start, it goes to position and advanves to contact part, backs off and then advances to part, when second contact is made, it stops and will not continue. Pushing start just repeats everything. Help please.

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »