Hello Guest it is September 28, 2020, 04:52:29 AM

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - big-tex

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 »
1
PM sent

2
fyi word of advice, as we progress in time and so does technology it may be good idea for you to look in to  smooth stepper Ethernet

3
If anyone has questions please send me email using my website

4
Ok I am using new provider, website back up

5
Finished Screens / Re: Mach Blue Probing by Big-Tex
« on: December 06, 2014, 12:42:22 PM »
servers back up

6
Finished Screens / Re: Mach Blue Probing by Big-Tex
« on: September 16, 2014, 04:29:37 PM »
pm sent

7
Sorry everybody servers were hit with attack. All resolved

8
shortcuts are already set up for those functions try CTRL+Z and ALT+Z

9
FAQs / Re: Setting Mach 3 Port to PCI parallel port address
« on: May 29, 2014, 04:08:23 PM »
I am upgrading my machine and need to add second bob. I do now for sure my port address is set correct, bob is working cables are fine. One thing!
BOB #2 is not respoding

10
Card I have mentioned above runs on Mos chip with same driver as Roswell 304.
I have disabled my onboard port and installed  also entered port address properly yet my second bob is not controlled as it supposed to.
I do know bob works fine. Couse if I switch parallel cable between cards it responds 100%.
I do require 2 working ports due to upgrades and cards need to be low factor due to my Dell being small factor case

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 »