Hello Guest it is September 28, 2020, 05:10:51 PM

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - drew

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 »
21
General Mach Discussion / Turn Z part offset
« on: September 19, 2008, 10:05:15 PM »
Since using M3 turn I have just reset my tools z axis offset to the current part's face.
What I haven't seen is if I can set my z axis offsets to a fixed point , then adjust an offset that would move all the tools to the part's face.
That offset would be the distance from my fixed point to the part's face. Have I just missed this or is it not in Mach.
Thanks Drew

22
General Mach Discussion / Re: driver watch dog triggered
« on: June 23, 2008, 10:33:59 PM »
You should note that his responce to turn the watchdog off was in reference to someone doing video probeing. Not a machine with a cutter. 
Drew

23
General Mach Discussion / Re: mach3 crashes
« on: May 13, 2008, 12:33:53 PM »
It seems its not the wizard but the second time I try to load any g-code mach spews out artcode 709 errors till mach self terminates.
Thanks Drew 

24
General Mach Discussion / mach3 crashes
« on: May 12, 2008, 01:35:07 PM »
After using the turn wizard, posting code, then exiting back to Mach I get an artcode error 709 repetely and watch dog error till mach crashes and closes .
Drew

25
General Mach Discussion / Re: Xml problem
« on: May 09, 2008, 02:17:05 PM »
I have checked the turn shortcut prop's and tried the mach loader
I am using a custom .set screen and that seems to be some of the problem
Going back to the defalt screen 1024.lset seem to clear the problem
I use the .set extension because renaming the file to .lset caused some of the tool path displays to be blank
But not all of the tool path displays were affected
I have d/l and installed the latest lockdown ver of mach3
That did fix anything but did wipe out my tool change macro again
( I now keep a backup with a different name )
I also have had problems with (hidden) button scrips being lost
Thanks Drew

26
General Mach Discussion / Xml problem
« on: May 09, 2008, 12:42:00 PM »
My hnc lathe has ran a few parts but today when tring to run a program it gave me a tool number too large error.
It should be loading the Mach3Turn xml but the diag screen shows its thinks its a mill.
It choked on the code 'T0303' which I have used before
The only non standard item about my setup that I can thing of is Mach3 is on drive D:
 Thanks Drew

27
Mach Screens / Tool path window issue
« on: April 02, 2008, 12:27:58 AM »
While working on my lathe screen some of my toolpath windows dissapeared.
I had started with a mill/regular screen set(.set) and changed it to a lathe set(.lset).
When I changed the extension back to a mill set the vanished tool path windows were back.
I guess its a bug but I'll stick with the .set from now on
Drew

28
Mach3 and G-Rex / I/O only plug in
« on: February 23, 2008, 03:14:36 PM »
Is anyone using the i/o only plug in?
Is the grex working well for lathe use(motion and i/o) without threading?
I prefer using my fanuc lathe if threading is involved.
I understand that it dosent handle 3d milling that has lots of quick short moves well.

Thanks Drew

29
General Mach Discussion / Re: Re: Prices for one-on-one phone tech support.
« on: February 16, 2008, 11:31:16 PM »
Is a license required for phone support?

30
General Mach Discussion / Re: Re: Prices for one-on-one phone tech support.
« on: February 16, 2008, 11:20:27 PM »
In the free market, those who are willing to pay more for it should get a faster responce.
imho Drew

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 »