Hello Guest it is May 29, 2024, 04:56:20 AM

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - rcrabb

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »
31
General Mach Discussion / Re: long program glitch
« on: December 06, 2009, 07:35:20 PM »
Let me try to run it.

32
General Mach Discussion / Re: long program glitch
« on: December 06, 2009, 07:23:26 PM »
Perfect. Now I need your XML to setup the test.

33
General Mach Discussion / Re: long program glitch
« on: December 06, 2009, 07:17:57 PM »
I am very interested in seing the XML file of your machine setup. Should be in the Mach3 folder on your machine PC

34
General Mach Discussion / Re: long program glitch
« on: December 06, 2009, 07:15:21 PM »
Click on advanced options when you post and you can attach the file. I just pulled up the documentation for the smooth stepper.

35
General Mach Discussion / Re: long program glitch
« on: December 06, 2009, 06:58:01 PM »
Can you post the file your trying to run and your XML file?

36
General Mach Discussion / Re: long program glitch
« on: December 06, 2009, 06:50:37 PM »
can you run the file with no machine conected? This should rule out software errors

37
General Mach Discussion / Re: Temperature Control via Mach3
« on: December 06, 2009, 02:33:18 PM »
If you can bring the temp data in via modbus, why not? There is a guy using Mach to wind wire coils. I think I also seen at one time someone using it to cut wire int preset lenght. Find a way to get your temp data into Mach and your half way there.

38
General Mach Discussion / Re: Temperature Control via Mach3
« on: December 06, 2009, 01:39:36 PM »
Im sure it is possible. Strange use for Mach3. I would recomend using a basic stamp from parallax. http://www.parallax.com/

39
General Mach Discussion / Re: Starting the programm in x0 y0
« on: November 09, 2009, 07:09:30 PM »
Not sure I understand the poll here

40
General Mach Discussion / Re: mach 3 and Xylotex
« on: February 24, 2008, 11:45:18 AM »
I got more torque by increasing the current. I was running at the recomended current for my motors, but I noticed after running for hours they never got warm. So a started increasing the current and got alot more torque. Now I have the Xylotex almost at its max current and my motors scream. They still only get warm after running for hours.

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »