Hello Guest it is November 30, 2022, 10:43:33 PM

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - mrpeja

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 »
21
General Mach Discussion / Mach3 & Calculator
« on: June 23, 2010, 03:06:33 AM »
Hi,
I'm playing with Mach R3.042.040 Demo version.
Any attempt to change DROs in Run Screen opens an calculator.
IS THIS NORMAL, OR WHAT HAPPENS?

22
General Mach Discussion / Re: Paralell port trouble
« on: June 22, 2010, 03:43:13 PM »
Hi simpson36,
Which one printer driver to remove? Windows or Mach?

23
General Mach Discussion / Re: Paralell port trouble
« on: June 18, 2010, 03:36:59 PM »
I think I discovered the source of the problem. When I unplug printer cable and observe Diagnostic screen in Mach, then I see changes. So, parallel port is working good. It must be a problem with my breakboard. I'll se tomorrow,
Regards to all

24
General Mach Discussion / Re: Paralell port trouble
« on: June 18, 2010, 03:23:40 PM »
I have set standard port. Tomorrow I'll try EPP mode.
Also, I have bougt parallel data cable, but for sure, I'll examine it tomorrow.
Hood, if you are online, can we chat?

25
General Mach Discussion / Re: Paralell port trouble
« on: June 18, 2010, 01:31:53 PM »
Yes, it is onboard port

26
General Mach Discussion / Re: Paralell port trouble
« on: June 18, 2010, 01:20:36 PM »
That's interresting ! This port is working for printer and not for Mach !

27
General Mach Discussion / Re: Paralell port trouble
« on: June 18, 2010, 01:15:59 PM »
It looks I must examine parallel port extension cable I buyed.
Thanks Hood

28
General Mach Discussion / Re: Paralell port trouble
« on: June 18, 2010, 01:11:15 PM »
I mean, i loaded driver, I don't have license yet

29
General Mach Discussion / Re: Paralell port trouble
« on: June 18, 2010, 12:55:51 PM »
Let me post more data:
I measured with scope direct on port. Port address is ok in Mach and the same as in Windows.
Maybe demo mode has no output to port?

30
General Mach Discussion / Paralell port trouble
« on: June 18, 2010, 12:42:27 PM »
Hi,
I just installed brand new 2,2 GHz main board and Mach in demo mode. I tested printing on Laser printer. Is OK.
But I have no communication with machine, no Charge pump signal, all inputs are inactive.
 Any idea?

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 »