Hello Guest it is May 26, 2019, 01:37:49 AM

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - inivator

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »
41
General Mach Discussion / Re: Abnornal Refall Light
« on: July 27, 2008, 07:42:48 PM »
IT IS IN THE CV MODE.....................

INIVATOR

42
General Mach Discussion / Re: Abnornal Refall Light
« on: July 27, 2008, 07:24:09 PM »
NOTHING IN THE SET-UP HAS CHANGED.  THE POWER SUPPLY AND BOARDS ARE THE SAME SINCE DAY ONE.  THE ONLY CHANGE THAT I HAVE MADE IS TUNING OF THE MOTORS.  ALL ARE TUNED TO ABOUT THE SAME SPEED AND ACCELERATION.  I HAVE SET THE LOOK-UP TO 200, IT WAS 2.  I HAVE NOT RUN THE MACHINE SINCE THE LOOK-AHEAD WAS CHANGED.  I HOPE THIS WILL HELP THE PROBLEM..

INIVATOR

43
General Mach Discussion / Re: Abnornal Refall Light
« on: July 27, 2008, 07:09:53 PM »
ALSO, THE AXIS SEEM TO HESITATE JUST BEFORE IT STARTS TO LOOSE POSITION.  I'M DOING MANY SMALL ARCS, AND AT THESE STARTING/ENDING POINTS ARE WHERE IT SEEMS TO STOP OR HESITATE...............???????????????

INIVATOR

44
General Mach Discussion / Re: Abnornal Refall Light
« on: July 27, 2008, 06:48:25 PM »
SINCE I HAVE THE LIMITSWITHES WORKING, NOW ANOTHER PROBLEM HAS ARISEN.  I'M DONG MULTI-DEPTH CUTS IN PLYWOOD, .060 AT A TIME, BUT NOW I AM LOSING POSITION IN BOTH X AND Y AXIS.  I'M ONLY GOING .182 DEEP TOTAL AT A FEEDRATE OF F4, THE FIRST TWO PASSES SEEM OK, THEN I START LOSING POSITION.  I HAVE CHECKED FOR BACKLASH, AND  HAVE NONE.

45
General Mach Discussion / Re: Abnornal Refall Light
« on: July 27, 2008, 06:38:42 PM »
THANKS CHIP AND HOOD..I'LL TRY TO RESET....
ANOTHER QUESTION, SHOULD THE AXIS MOTORS BE TUNED AT THE SAME SPEED AND ACCLERATION??????

iNIVATOR

46
General Mach Discussion / Abnornal Refall Light
« on: July 27, 2008, 06:14:29 PM »
When I do a Ref-All on the axis, I get a flashing normal/abnormal lite.  What caused this condition?????????????

Inivator

47
General Mach Discussion / Re: Limit Switches working in reverse
« on: July 26, 2008, 11:23:00 AM »
Everything is working properly now.  Again thanks for the helpl


Inivator

48
General Mach Discussion / Re: Limit Switches working in reverse
« on: July 26, 2008, 11:06:53 AM »
I would like to use the standard Icon, not the loader..............

Inivator

49
General Mach Discussion / Re: Limit Switches working in reverse
« on: July 26, 2008, 10:55:29 AM »
Thanks you again very much Hood, that took care of the problems..  I hope that that is end of my problems and questions.

Have a nice week-end.

Again, many thanks

Inivator

50
General Mach Discussion / Re: Limit Switches working in reverse
« on: July 26, 2008, 10:42:44 AM »
Now I have lost all of my settings.  How do I restore my xml. settings

Inivator

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »