Hello Guest it is November 12, 2019, 09:59:02 PM

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - inivator

Pages: « 1 2 3 »
11
General Mach Discussion / Change of Tolorance
« on: November 03, 2009, 10:05:28 AM »
I'm using Bobcadcam to generate G code for Mach3, and I keep getting a error message,Radius to end of arc differs from radius to startline. How do I make the changes, to make things work?

!!!

12
General Mach Discussion / limit switches
« on: October 28, 2009, 12:26:25 PM »
I have wired alll my l-switches in series, NC, and conected to ground and pin 12 on my board What have I done wrong? I get no indication of the working.

13
General Mach Discussion / NEED HELP
« on: April 12, 2009, 06:17:22 PM »
I GET A MESSAGE, REQUESTED HOME AXIS HOME SWITCH IS ACTICE, PLEASE FIX. HOW DO I FIX? THIS IS ON A MACH3 SYSTEM.

14
General Mach Discussion / ROUTER STOPPING DURING PROGRAM RUN
« on: August 02, 2008, 11:57:35 AM »
RUNNIG THE ATTACHED PROGRAM USING A 1/16" CARBIDE , THE ROUTER WILL STOP COMPLETELY.  PRIOR TO STOPPING I NOTICE THE HESITATION AT THE END OR BEGINNING OF THE ARCS.  IT GENERALLY HAPPENS ABOUT THE THIRD OR FORTH PASS.

I NEED SO DIRECTION.............PLEASE

INIVATOR

15
General Mach Discussion / SUB-ROUTINE PROBLEMS
« on: July 31, 2008, 10:45:30 AM »
I TRIED TO RUN THIS, BUT THE MACHINE DOES NOTHING.  WHAT DO I NEED TO DO???????????????

INIVATOR

16
General Mach Discussion / Losing position on all axis
« on: July 28, 2008, 08:41:13 AM »
 >:(Thing were working fine, but I had to change my P.port Breakout board from Probotix, now I am losing position in a negative direction, meaning x and y distances are getting smaller.  Do I have to re-tune the motors and change the math on the leadscrews????????????????

Inivator

17
General Mach Discussion / Abnornal Refall Light
« on: July 27, 2008, 06:14:29 PM »
When I do a Ref-All on the axis, I get a flashing normal/abnormal lite.  What caused this condition?????????????

Inivator

18
General Mach Discussion / Limit Switches working in reverse
« on: July 26, 2008, 09:09:54 AM »
The switches will activate by hand, and the software shows it triggered.  But when I jog the axis to the limitswitch, it will not activate until I reverse the jog direction and clear the limits arm.  What setting do I change to correct.

Screw in Texas----Inivator

19
General Mach Discussion / Perfect circle--I wish
« on: July 10, 2008, 02:57:25 PM »
My machine is not cutting perfect circles. I don't think it is backlash. The steps per inch check out prettyclose, I have not use a mike to check  the distance, checking a inch of movement on X & Y with a ruler, it's on.  What else do I check?????????????

Inivator

20
General Mach Discussion / NOISE PROBLEMS
« on: July 05, 2008, 06:56:58 AM »
THE MACHINE RUNS FINE, BUT WHEN THE ROUTER IS TURNED ON, THE MACHINE QUITS MOVING.  THE DRO READING CONTINUE, BUT THE MACHINE STOPS.  HOW HIGH A NUMBER CAN I GO ON THE DEBOUNCE, AND IS THAT THE ONLY SETTING THAT I NEED TO CHANGE.

INIVATOR ???

Pages: « 1 2 3 »